Szerintetek rossz ember vagyok emiatt?
Viszonylag sokat játszom visual novelekkel, és úgy esett hogy az egyikben tegnap megcsináltam a lányomat az egyikben. Nem volt kötelező, de ezen a route-on indultam el, és már nincs visszaút.
Ezen tettem miatt rossz ember lennék?
Ezért nem vagy rossz ember.
Azért igen, hogy a "helyesen cselekedtél" opció egyáltalán felmerült.
Köszönöm a válaszodat, és hogy megosztottad a véleményedet a témában.
A "helyesen cselekedtél" opció azt jelenti, hogy mivel ez egy fiktív cselekményen alapuló játék, ezért bármit is teszel benne az nem jellemzi a valós karakteredet. Ha az említett route-ot választottad a game-en belül, és végeredményben szórakoztató célját beteljesítette a játék ezáltal, akkor jó döntést hoztál.
Elnézést hogy nem fejtettem ki jobban.
Pedig az előző jót írt, és akkor e szerint valóban rossz ember vagy, ha ezt nem érted.
JÁTÉKBÓL SEM SZABAD!
Nem játszadozunk ilyesmivel.
Természetesen értettem hogy mit írt, csak megpróbáltam elmagyarázni hogy mit értettem a "helyesen cselekedtél" opció alatt.
Mindenkinek elfogadom az álláspontját a témában.
Köszönöm neked is a választ, és tudomásul veszem hogy szerinted is rossz ember vagyok.
Miután finomabb skálát nem adtál...
alapból nem vagy rossz ember.
AZONBAN, ha ezt jó dolognak veszed, akkor már igen.
Nem nagyon, csak egy kicsit.
A helyedben ezen próbálnék elgondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!