Rossz ember lennék emiatt?
Apámnak 5 gyereke volt, 3 anyamtol, 2 az elso feleségétől. Az 5 gyerek közül en vagyok az egyetlen, aki rendezett körülmények kozott el (rendezett alatt azt ertem h családja van). Vele sem allt szoba halála elott mar egyik gyereke sem.
Anyam kvázi ilyen áldozatnak állítja be magat, tagad minden olyan dolgot, amit en felhozok, es állítja h csodás gyerekkorunk volt. Azt meg egészen egyszerűen nem is érti, h a gyerekeinek mitől vannak lelki gondjaik, szte ennyire ráérünk. Amióta en rendbetettem az életemet, engem egy “steril droidnak” tart, es en csak ne pofazzak h o iszik, hiszem regen en is ittam. Meg hogy majd az en gyerekeim is utalni es kritizálni fognak engem, hiszen a nevelés szerinte egy nagy “lutri”, hiába teszel meg barmit, benne van a pakliban, h a gyereked majd ellened fordul. Szerintem ezzel amugy csak sajat akarja felmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!