Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért játsszák el a haverok előtt, hogy nem szeretik, nem tisztelik a barátnőjüket, miközben kettesben meg nagyon odaadóak és mindig elmondják és kimutatják a szerelmüket?
Éretlen taknyok csinálják csak ezt.
Ismerem a jelenséget.
Azért van, mert a szintén éretlen takony haverok bármiféle érzelemkifejezésre elkezdenek ilyen esetekben jújjogni, hogy mekkora papucs, beidomította az asszony hahaha.
Fel kell nőni és/vagy normális közösséget találni.
14, köszi
Hát őőőőő... ez nettó tirpák. Férfiként mondom, hogy az ilyet úgy bszd ki az ablakon hogy lába se érje a földet.
Írtam, hogy nem szeret téged, se nem tisztel.
(#1)
Jezusom, ez gusztustalan. Nalunk sincs egyenjogusag otthon (ahogy sztem nem is kell h legyen mert nem vagyunk egyformak) de soha az eletbe nem beszelne ilyeneket a ferjem, sot mar azert is raszolt a haverjara ha elottem karomkodott(!) mert nem noi tarsasagba valo beszed.
Es pl az elozo feleseget nem nezi semmibe de meg rola se tudok semmit ilyen teren, mert egyszeruen nem illik ilyenrol beszelni es kesz.
"mert nem noi tarsasagba valo beszed"
Mekkora begyöpösödött seggfej. XD
Akkor erezd jol magad az alpari tusko ferjeddel aki kidumalja a baratnoid elott hogy milyen a fsza:D
Vagy ha a ti tarsasagotokba no letetekre valo az ilyesmi, es emiatt nem ertesz egyet, az megint nem az en ferjem szegenysegi bizonyitvanya. Mondjuk szerintem teged lehet nem tisztelne meg azzal hogy figyel a beszedere elotted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!