Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valószínű velem szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű velem szintén bántalmazó/erőszakos lesz?

Figyelt kérdés

Lekűzdhetetlen volt a szerelem és megismerkedés után 3 hónapra rá terhes lettem. (aztán elváltunk gyorsan mind a ketten a párjainktól) 8 hónaposan már összeházasodtunk, házat is vettünk. Kb 2 éve ha vagyunk együtt, kb. mostanában tudtam meg. Az első házasságában évekig különéltek és elváltak + második feleségével közös gyerek is, a nő segített neki a sok hitelből, viszont sokat veszekedett a nő. A férjem megverte. De ő a férjem tagadja, azonban ő azt mondja a nő kezdett fizikai bántalmazást. Mindemellett azoktól akik ismerik is a nőt, azt hallottam róla, hogy türelmes és kedves is. Ezt az oldalát nem igazán ismerem, engem speciel lek***vázott amikor megtudta, hogy a férje szeretője én vagyok.

Gyerekünk és szép házunk van, továbbá férjem jól is keres és pénz bőven. Magam is dolgoztam szülés előtt egyébként. Bízom benne, hogy minálunk minden így is marad.

2023. dec. 13. 12:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
72%
Hu hu meglesz ennek meg a bojtje
2023. dec. 16. 18:28
 32/39 anonim ***** válasza:
15%

Ne a múltját kutasd, hanem a jelen és a jövő legyen jó. Beszélgess vele, menjetek el otthonról hárman is és lehetőleg hetente egyszer csak ketten.

Ne engedd meg, hogy felemelje a hangját, te se tedd.

2023. dec. 16. 19:38
 33/39 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos nagy rá az esély, hogy veled is bántalmazó lesz. Ha a szomszédok is tapasztaltak nőverésre utaló jeleket, akkor valószínű, hogy igaz, nemcsak valaki ezzel rágalmazza.

Én a helyedben megbeszélném vele. Ha agresszíven reagál, az rossz jel. Ha beismeri, hogy volt ilyen, akkor ajánld fel, hogy menjen indulatkezelési tréningre. Ha nem hajlandó, az rossz jel. Nem mondom, hogy hagyd el, mert nem törvényszerű, hogy verni fog, de nagy rá az esély, ezért készülj fel arra, hogy meg tudj önállóan is élni.

Valóban a nagy szerelem veszélyes lehet, az ember túl hamar elköteleződhet egy alig ismert ember mellett. Gyereket vállalni is hosszabb, bevált kapcsolatba érdemes. Én nem ítélkezem feletted, mert emberek vagyunk, a szerelem elvakíthat bennünket. A házasságtörés is olyan, hogy minden eset más, nem akarok ítélkezni. Nagyon fontos még, hogy legyenek szövetségeseid (rokonok, barátok), ha esetleg menekülni kell. Sok bántalmazó (még a verés előtt) leépíti a párja kapcsolatait, eltávolítja a családjától, hogy minél inkább ki legyen neki szolgáltatva. Ezt meg kell előzni. Legyen saját pénzed is, ami felett csak te rendelkezel, mert ha magához ragadja a pénzügyeket, akkor nehezebb kilépni a kapcsolatból.

2023. dec. 16. 19:45
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

32-es: Azért, ha olyan dolgok derülnek ki, ami aggasztó, az elgondolkodtató és intő jel.

A hang felemelése meg időnként szinte mindenkivel előfordul. Minden pár veszekszik néha, a baj akkor van, ha ezek a viták elfajulnak, egymás durva sértegetése, gúnyolása következik, ha nem képesek utána bocsánatot kérni, valamint, ha fizikai erőszakba is torkollik. Egy kevés vita mindenhol van, ennyi még természetes.

Sokan nem ismerik a párjuk múltját, mert nincsenek közös ismerősök, valamint az erőszakos esetek nagy része sose derül ki, mert se az elkövető, se a sértett nem mondja el senkinek. Tehát akárki lehetett bántalmazó korábban. Igaz, ha jól ismerünk valakit, akkor nagy eséllyel feltételezhető, hogy tett ilyet, vagy nem. Egy szelíd, jóindulatú partner 90 százalék, hogy nem tett ilyet, egy agresszív embernél meg nagyobb az esélye.

Ebben az esetben ismeri a nő az elődjét, sok a közös ismerős, így kiderült. De sok esetben ez sose derül ki, vagy sok év után.

2023. dec. 16. 19:51
 35/39 anonim ***** válasza:
88%

21: Szavakkal verve c. könyv.

Ha azokat csinálja, vagy elkezdi majd.

Pl. ha elmondja, hogy meg kéne verni téged, vagy valaki mást.

2023. dec. 17. 02:56
 36/39 anonim ***** válasza:
34%

Az egyáltalán nem biztos hogy igaz amit állítanak róla.

Lehet csak a volt nő akar betartani.

HA neked most jó akkor ne foglalkozz vele.

2023. dec. 17. 09:40
 37/39 anonim ***** válasza:
7# nekem nagyon tetszik hogy leirtad,es igazad van!
jan. 3. 08:47
 38/39 anonim ***** válasza:
89%
34# az első sorokkal egyetértettem, de irtad hogy a szelid tipus nem agresszív. Nem hát! Még rosszabb, sőt, nem mutatják csak hogy milyen halgatagok, szelidek, nyugodtak, általában a bántalmazókrol nemis gondolnad hogy azok , mert azok vigyaznak leginkább a külsőségekre hogy kívülről jónak mutassák magukat!!
jan. 3. 09:04
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

38-as: Igazából nincsenek arra biztos jelek, kiből lesz nőverő. Lehet néhány gyanús jel, de az se biztos. Jellemző lehet, ha valaki az elején nagyon sietteti az elköteleződést, összejövést, túlzottan tökéletesnek akar mutatkozni, stb. De még ez is lehet egy hirtelen nagy szerelem miatt, tehát semmi se biztos.

Ezért fontos, hogy egy házasságban is őrizze meg az ember az anyagi függetlenségét, menekülőutat, hogy nehogy ne tudjon kilépni, ha mégis baj lesz.

jan. 3. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!