Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valószínű velem szintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínű velem szintén bántalmazó/erőszakos lesz?

Figyelt kérdés

Lekűzdhetetlen volt a szerelem és megismerkedés után 3 hónapra rá terhes lettem. (aztán elváltunk gyorsan mind a ketten a párjainktól) 8 hónaposan már összeházasodtunk, házat is vettünk. Kb 2 éve ha vagyunk együtt, kb. mostanában tudtam meg. Az első házasságában évekig különéltek és elváltak + második feleségével közös gyerek is, a nő segített neki a sok hitelből, viszont sokat veszekedett a nő. A férjem megverte. De ő a férjem tagadja, azonban ő azt mondja a nő kezdett fizikai bántalmazást. Mindemellett azoktól akik ismerik is a nőt, azt hallottam róla, hogy türelmes és kedves is. Ezt az oldalát nem igazán ismerem, engem speciel lek***vázott amikor megtudta, hogy a férje szeretője én vagyok.

Gyerekünk és szép házunk van, továbbá férjem jól is keres és pénz bőven. Magam is dolgoztam szülés előtt egyébként. Bízom benne, hogy minálunk minden így is marad.

2023. dec. 13. 12:03
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam, hogy a mi helyzetünk más, nincsenek anyagi gondjaink, ezért nincs is feszültség. Az előző kapcsolataiban tanult, dolgozott, mostanra találta meg álmai jól fizető állását. Az elődeimmel egy panelban élt, nekünk csodáa házunk van. Akkor csak nem lesz gond. Egyébként mik lehetnek az intő jelek? Egyszer volt egy vitánál, hogy felemelte a hangot.
2023. dec. 13. 16:51
 22/39 anonim ***** válasza:
66%
Már most haldoklik a kapcsolatod nem kell megvárni még a pofont is😅
2023. dec. 13. 17:04
 23/39 A kérdező kommentje:

22

Azt azért nem hinném. Elég határozott nő vagyok, céltudatosan élek, a volt férjemet is azért hagytam el, mert már semmi újat nem adtunk egymásnak, illetve úgy gondoltam, a jelenlegi fogja megvalósítani az álmaim.

Csak ezek az utólag megtudott dolgok elbizonytalanítottak. Igaz, a férjem állítja, hogy hazugság.

2023. dec. 13. 17:17
 24/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem kommunikál veled nincsenek programok, nem is segít már. Ez téged nem aggaszt?
2023. dec. 13. 17:24
 25/39 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező,

Azért jöttél ide, mert bár nem akarod elhinni, de mégis érzed, hogy a férjed valóban megverte azt a nőt. Ilyen nem szoktak csak úgy kitalálni, bárki bármit mond.

Engem tényleg bántott az exférjem és emiatt váltam el, szóval nem a levegőbe beszélek. Nekem senki nem hitt, mindenki azt gondolta, tuti én vagyok a hisztis vagy hazudok. A bíró szerencsére elhitte.

A lényeg, az első olyan jelnél pakolj, ami bántalmazásra utalhat, ez nem játék és nem lehetsz VAK!

2023. dec. 13. 17:39
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

#25 vagyok

Intő jel:

durvul a hangem, nincs tisztelet, a viták elfajulnak, nem a megoldás a cél, hanem a megalázás, tárgyakat tör-zúz, pohár, kép a falon, bármi, utána lassan jössz Te.

2023. dec. 13. 17:42
 27/39 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Kérdező, igaza van a 26-nak, ezekre a jelekre figyelj! Ha megemeli a hangját, az még sima ingerültség, fáradtság is lehet, de ha elkezdi mondani, hogy Te semmit nem érsz, nem jól csinálod, csak a 'baj' van veled:akkor nagyon legyél észnél, mert ez már verbális bántalmazás. Ja, és ha szabadon költhetsz, akkor az a bizonyos biciklis tartalék lehet egy kicsit nagyobb, hátha szükség lesz rá, hogy a gyereknek enni vehess!
2023. dec. 13. 18:51
 28/39 anonim ***** válasza:
66%
"mi helyzetünk más, nincsenek anyagi gondjaink, ezért nincs is feszültség." Ez aztán stabil alapja egy kapcsolatnak. Bármikor barkinek lehetnek anyagi gondjai, jöhet betegség, válság, rossz döntés,..bármi. Basszus szegény gyereket sajnalom. Egy idegennek szültél, nem csoda ha elbizonytalanodtál
2023. dec. 13. 21:00
 29/39 anonim ***** válasza:
86%

"Már nem olyan, mint az elején. Nincs annyi program, szeret itthon pihenni, számítógépezni, keveset beszélgetünk, a házimunkában sem segít már annyit. De pénzt arra költök, amire akarok, mindketten vágytunk a nagy házra. Az előző nő is szeretett volna állítólag a hitelek törlesztése után egy kis házat, de vele nem vett. Ezért is gondolom, hogy engem tényleg szeret, velem komolyan tervez."

Ja, szeret persze annyira, hogy nem segít a háztartásban és nem is beszélgetni se akar mélyebben, programozni se.

Cseléd vagy már most.

Ha ellenállsz, kifejezed, hogy nem tetszik a viselkedése lehet, hogy pofont kapsz ugyanúgy, mint az exe.

Már most rossz a kapcsolat és csak rosszabb lesz.

Így van ez amikor valaki eszetlenül házasodik és gyermeket vállal. Az csak az i betűn a pont, hogy szeretők voltatok.

2023. dec. 16. 14:17
 30/39 anonim ***** válasza:
27%

Igen verni fog. Te meg hagyod a gyerekeket ebben

Egy nő se lép le. Egy ilyenben sincs anyai ösztön.

2023. dec. 16. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!