Akik folyamatosan az anyóst/ apóst szidják, hogy toxikus, bántalmazó, ők nem gondolnak bele, hogy valószínűleg a párjuk is az?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 15:20
1/15 anonim válasza:
Nem.
A férjem apja egy kretén, a férjem teljesen más mint ő, valószínűleg az anyukára hasonlít.
2/15 anonim válasza:
Miért lenne olyan valószínű? Te teljesen olyan vagy, mint valamlyik szülőd?
3/15 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy valószínűleg, nem azt, hogy 100%
2023. júl. 14. 15:43
4/15 anonim válasza:
Az ember nem valószínűleg toxikus/bántalmazó. Az ember vagy az, vagy nem az. Szóval nem értem a kérdést akkor, mert csak úgy értelmezhető, hogy "nem merül fel, hogy valószínűleg rosszul ismered a párod?".
5/15 A kérdező kommentje:
4-es, igen erre gondoltam
2023. júl. 14. 15:56
6/15 anonim válasza:
Akkor hamarosan ugy is kiderül, sokáig nem tudja " rejteni"
7/15 anonim válasza:
Az anyósom pszichiátriai eset, az apósom meg agresszív alkoholista. A férjemnek két öccse van. Az egyik alkoholista és mellé totál életképtelen. Egyedül egy kenyeret nem tudna megvajazni, de amúgy nem lenne ostoba, csak el van nyalva. A másik öccse egész rendben van, dolgozik, párja is van. A férjem a legidősebb, ő teljesen más mint a szülei, igyekszik is távoltartani magát tőlük, meg az alkesz öccsétől. Elég régen ismerem ahhoz, hogy tudjam, nem csak előttem más, ő tényleg teljesen különbözik a családja nagy részétől.
8/15 anonim válasza:
A férjem apja egy alkoholista állat, az anyja meg egy munkakerülő élősködő.
A férjem ehhez képest nem iszik és 18 éves kora óta dolgozik és tanul mint állat. Folyamatosan képzi magát tovább és lépked feljebb. Pont azért (is), hogy egyik szülőjére se hasonlítson.
9/15 anonim válasza:
Nem gondoltam bele, csak az első alkalom után, mikor rám emelte a kezét. Ott is hagytam. A továbbiakban párkeresésnél néztem a családot is inkább.
De a férjem pl annyira eltér a szüleitől, meg a testvérétől is, ha nem hasonlítanának annyira az apjával, azt mondanám, biztos örökbefogadták, de alapvetően normális az egész család, és ez a lényeg.
10/15 anonim válasza:
Attól még, hogy a szülők mérgezőek nem biztos, hogy a gyerek is az lesz. Valakinek van annyi esze, hogy észreveszi a problémát és kiszakad a rossz környezetből. Bár, szerintem 85%-a benne marad a szarba mert nem tud (mivel nem észleli a problémát) vagy csak egyszerűen nem mer ellene tenni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!