Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a múltja, mit tegyek, hogy túllépjek rajta?
Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már egy éve vagyok együtt. Voltak konfliktusaink, kisebb összecsapások, de végülis megoldottuk őket. Alapjáraton jól megvagyunk. Ez idő tájt bevallott a múltjával kapcsolatban egymást, amit én nehezen emésztek meg.
Évekig folytatott szexuális viszonyt egy férfival. A barátnőm ezért pénzt is kapott és masszőrködött is vele. Ez a viszony már véget ért, de mai napig írogat a barátnőmnek, hogy menjen át hozzá csak azért is. A barátnőm ügyesen lerázza. Hogy ez valóban így van és titokban nem beszélgetnek, abban nem vagyok biztos. Az ő állítása szerint szó sincs ilyesmiről.
Ezt valamiért nehezen tudom lenyelni, ahogy elképzelem, hogy a barátnőm ilyesmire hajlandó volt. Hiába a kapcsolatunk előtt történt, valamiért megviselt. Illetve más számos dolog is van, ami ugyan úgy zavar a múltjában.
Szeretnék a jelenben élni és nem a múlton kattogni. Véleményekre vagyok kíváncsi.
Így tovább olvasva nem az a fő bajod sztm neked se hogy pénzért volt valakivel laza kapcsolatban.
Az utolsót kommentek amiket írtál...ez alapján én is azt mondom hagyd.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!