Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő kell, hogy egy 4 éves kapcsolaton túllépjen valaki?
Pontositanék: még biztos nem tette túl magát a dolgon! :)
Én 3 éves kapcsolatom után 1 évet szüneteltem (azaz senkivel sem jártam, csak találkozgattam, ismerkedtem), aztán megismertem a mostani páromat,és egyből beleszerettem. 2 éve együtt vagyunk, de sajnos még mindig nem tettem magam túl a 3 éves kapcsolaton (ő volt az első szerelmem). Nem szeretem már, de azért, van h eszembe jut, és sajnos elég sokszor vele álmodom. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, h egy csomó évnek el kell telnie mire "elfelejti" azt a csajt, de attól még élhet normális kapcsolatban. Szall kitartás, légy türelmes, idővel úgyis kikristályosodik, h csak barátnak kellesz, akinek a vállán kisirhatja magát, v barátnőnek.
Óó köszönöm 3-as :)
4-es: ő mondta h vége, és nem is akar visszamenni, de attól még persze h szar neki is...
Ha már több, mint egy évet szenvedett és mondta ki a végét, akkor kb. 5 perc.
Átéltem, igaz sokkal hosszabb kapcsolatom volt. Kezdetben a szex jobban hiányzott, mint egy igazi kapcsolat. Volt olyan, akivel csak az előbbit tudtam elképzelni...
En szakitottam, 5 eves kapcsolat volt.
A mai napig eszembe jut, es szomoruva tesz. Hianyzik, de elnyomom magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!