Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a múltja, mit tegyek, hogy túllépjek rajta?
Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már egy éve vagyok együtt. Voltak konfliktusaink, kisebb összecsapások, de végülis megoldottuk őket. Alapjáraton jól megvagyunk. Ez idő tájt bevallott a múltjával kapcsolatban egymást, amit én nehezen emésztek meg.
Évekig folytatott szexuális viszonyt egy férfival. A barátnőm ezért pénzt is kapott és masszőrködött is vele. Ez a viszony már véget ért, de mai napig írogat a barátnőmnek, hogy menjen át hozzá csak azért is. A barátnőm ügyesen lerázza. Hogy ez valóban így van és titokban nem beszélgetnek, abban nem vagyok biztos. Az ő állítása szerint szó sincs ilyesmiről.
Ezt valamiért nehezen tudom lenyelni, ahogy elképzelem, hogy a barátnőm ilyesmire hajlandó volt. Hiába a kapcsolatunk előtt történt, valamiért megviselt. Illetve más számos dolog is van, ami ugyan úgy zavar a múltjában.
Szeretnék a jelenben élni és nem a múlton kattogni. Véleményekre vagyok kíváncsi.
Köszönöm kérdező.
Beszélgess vele egyet:)
"Ő elvileg ma főzött nekem." Elvileg vagy gyakorlatilag? Látsz valami frissen főtt ételt, amit meg lehet enni?" Megköszönted? Meg fogod enni?
"elment valahova" Nem mondta, hogy hova és hogy mikor jön?
Bocsánat, rosszul írtam. Főzött VOLNA. Nem főzött, csak akart. Tegnap felajánlotta, hogy csinál valami értelmes kaját. Munka után be is vásárolt. Mikor hazáért, arra se volt időm, hogy megköszönjem, hogy bevásárolt, azonnal elkezdett velem fenn hangon ordibálni.
Utána jött ez a gyerek téma, majd közölte: ő most elmegy!
Nem mondta hova és mikor jön haza. Nem is ír, nem érhető el.
Azóta én valahogy össze szedtem magam és elmosogattam... De ugyan úgy szarul vagyok.
Mellesleg én szándékosan nem írok neki. Nem hívom.
Csak attól tartok, hogy kamuzni fog a hol létét illetően majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!