Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Miben tudnék segíteni neki, hogy túllépjen rajta?
A barátnőm terhes volt és sajnos elment a magzata (tudatos baba vállalás volt). Mivel én egyszer már elveszítettem a családomat van sejtésem, min megy keresztül.
Magát okolja a vetélésért, illetve azért, hogy ismét megtörtént ez velem, ezúttal miatta.
Hiába mondogatom neki, h erről nem tehet és ugyanúgy szeretem, mint korábban, nem hibáztatom semmiért de semmi.
Mellette vagyok, beszélgetünk, de egyszerűen már nincs ötletem a fentieken kívül.
Mi mást tehetnék még? Nektek Hölgyek van még valami egyéb ötletetek, hogyan segíthetnék ettől is jobban?
Sajnálom!
Adj időt neki a gyászra, ne kérdezgesd, ne "nyúzd" a témával.
Esetleg gondoltatok rá, hogy felkeressetek vagy ő felkeressen egy olyan csoportot, ahol olyan nők vannak, akik átmentek már ilyesmin? Sokat tud segíteni, ha látja, mennyi sorstársa van, akik ugyanúgy nem hibásak, mint ő, és ugyanúgy átmentek ezen az önhibáztató fázison.
Minden férfinek ilyennek kellene lenni, mint amilyen te vagy! Minden tisztelet a tiéd!
Továbbra is legyél mellette, éreztesd vele, a szeretet, törődést, itt a karácsony lassan, sétáljatok esténként egyet, ilyenkor olyan szépek a városok. Így elterelődik a gondolata, és megérti hogy mennyit jelent neked!
És idő, idő, idő, hagyj neki időt, majd rendezi magában és akkor újra nyitni fog feléd, mint ezelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!