Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, hogyan tudnám a barátnőmet újra közel hozni magamhoz, elvarázsolni? Mi a legnagyobb vágya egy nőnek, minek örülne úgy igazán?
Sajnos a munka+suli miatt elhanyagoltam a barátnőmet, aki rosszul élte meg ezeket... és teljesen eltávolodott tőlem, (közben hetek óta veszekedtünk, sajnos én sem voltam a legjobb passzban) mindig sír és szünetről és a végéről beszél.
100%, hogy nincs senkije, csak nagyon megbántottam, de szeretném jóvá tenni! Ő a mindenem, csak a szeretetemre vágyott, egy rossz héten, amikor nem sikerült összehozni egy találkozást sem, és már hetek óta nagyon szomorú! :(
A héten elmondtam neki, hogy szeretem, milliószor, beszélgettünk telefonon is, most nem veszekszünk, hirtelen abba maradt. (Ez lehet rossz jel?)
Kérdésem ez lenne: Hölgyeim, Nők és Lányok, Ti milyen kedveskedésnek örülnétek?
18F 18L
Sajnos éjszakai munkában voltam, nappal aludtam és esélytelen volt hogy Vele lehessek :(
Próbálok jobban oda figyelni rá, de ő egyre inkább zárkózik el tőlem :( Nagyon elronthattam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!