Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a múltja, mit tegyek, hogy túllépjek rajta?
Sziasztok! Van egy barátnőm, akivel már egy éve vagyok együtt. Voltak konfliktusaink, kisebb összecsapások, de végülis megoldottuk őket. Alapjáraton jól megvagyunk. Ez idő tájt bevallott a múltjával kapcsolatban egymást, amit én nehezen emésztek meg.
Évekig folytatott szexuális viszonyt egy férfival. A barátnőm ezért pénzt is kapott és masszőrködött is vele. Ez a viszony már véget ért, de mai napig írogat a barátnőmnek, hogy menjen át hozzá csak azért is. A barátnőm ügyesen lerázza. Hogy ez valóban így van és titokban nem beszélgetnek, abban nem vagyok biztos. Az ő állítása szerint szó sincs ilyesmiről.
Ezt valamiért nehezen tudom lenyelni, ahogy elképzelem, hogy a barátnőm ilyesmire hajlandó volt. Hiába a kapcsolatunk előtt történt, valamiért megviselt. Illetve más számos dolog is van, ami ugyan úgy zavar a múltjában.
Szeretnék a jelenben élni és nem a múlton kattogni. Véleményekre vagyok kíváncsi.
Egyetértek veletek! Nekem is már többször megfordult a fejemben a szakítás gondolata. Viszont már együtt is élünk. A barátnőm legutóbb azt mondta, hogy ha ez a férfi rossz szándékkal írna rá, azonnal tiltaná.
Nemrég rajta kaptam, hogy megint rá írt, de a barátnőm nem tudja magát rávenni, hogy letiltsa. Azt mondja, ez a férfi végsősoron aranyos, mert akkoriban segített neki anyagilag helyrejönni... Ételt is kapott tőle, mert a múltban nemigen volt egy munka kedvelő személyiség, úgyhogy ilyen megoldásokhoz folyamodott.
Jaaa és nem is említettem!!!
Még régebben azt mondta, hogy ha esetleg mi szakítanánk, ő vissza nenne hozzá pénzért szexelni. Egyfajta B tervnek tartja őt. Volt egy barátja előttem, ott ugyan ez volt. Szakítottak és vissza ment ehhez.
A kérdés most, hogy Veled miért van?
Mit "kap" amiért melletted van, van rendes munkája amivel el tudja tartani magát, vagy beszáll a rezsibe stb. vagy azt egyedül Te fizeted?
Egyébként nekem is rosszul esett mikor egyik exem benyögte, hogy már hányan megdugták előttem, és a gimis szerelmét mindig előveszi amikor nincs senkije (és a pasinak van 3 gyereke már, és még mindig házas).
Aztán mikor kidobott (igen ő küldött el) utána kezdte szervezni a kefélést a pasival.
A helyzet az, hogy mindent közösen fizetünk. Rezsi, kaja - ő nagy lelkű. Tegnap mondtam neki, hogy nem kérek több csipszet, övé az összes, erre ő válaszként azt mondta, nem igaz, ez kettőnké, ha nem kell, elég ha azt mondom, hogy nem kérek.
Tehát van igazság érzete. Ő nagyon szeret velem lenni, mert olyan értékeket kap tőlem, amiket eddig még soha senkitől. Elmondása szerint a szexet is velem élvezi először életében, pedig már nem vagyunk fiatalok.
Bántja az egód...szar dolog. Tedd félre, ha nem megy akkor semmi értelme vele lenni.
Legalább elmondta.
N 31
Népszerűtlen vélemény következik: lépj túl a múlton. Ha amúgy szereted, jó fej, jó vele időt tölteni, el tudod képzelni vele a jövődet, ki a bánatot érdekel, hogy kivel volt előtted. Már rég túlvagyunk azon a koron, amikor a nő egyetlen értéke a szüzessége volt. Az tény, hogy ezen a módon a legeyszerűbb sok pénzhez jutni, miért ne ragadná meg az alkalmat, ha neki van hozzá gyomra? Kérdezem én ezt úgy, hogy én erre sosem lennék képes: meg is kell alkudnom az óránként kb 1600 ft-os bérekkel diákként. Mutass valakit a Földön, aki tökéletes. Pl nekem ebből a szempontból makulátlan a múltam, de nem biztos, hogy tartani akarnám (sőt, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem akarnám tartani) ezt az anyagilag mindent együtt fizetünk-dolgot.
Mindegy, döntsd el te, neked mik a fontosak egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!