Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg önző vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal megromlott köztünk a szex. Beszélgettünk róla, bár ő szinte minden válasz alól kihátrál, magyarázkodik, azt mondja telhetetlen és önző vagyok. A gondjaim azok hogy keveset is szexelünk, a kevés is csak róla szól (pl nem akar kinyalni de én mindent csinálok, el is várja, ő azt reagálta hogy jajj mert nem akarlak mindig de nagy bűn..), megmozdulni se hagy (végig 1 póz úgy hogy minél hamarabb elélvezzen), nem érzem a tüzet kicsit se, van hogy felizgat (szándékosan) majd semmi nem lesz a végén mert ő fáradt.

Szakítani nem akar, valószínű nem csal meg, bár tudom benne lehet a pakliba.

Szerintetek velem van a gond? tényleg annyira nagy vágyak ezek hogy kicsit többet (heti 1-2) szexeljünk és az minőségi legyen?

2023. dec. 6. 13:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan férfit akinek megy. A heti 1-2 is minimum alatt van.
2023. dec. 6. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!