Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg önző vagyok?
Párommal megromlott köztünk a szex. Beszélgettünk róla, bár ő szinte minden válasz alól kihátrál, magyarázkodik, azt mondja telhetetlen és önző vagyok. A gondjaim azok hogy keveset is szexelünk, a kevés is csak róla szól (pl nem akar kinyalni de én mindent csinálok, el is várja, ő azt reagálta hogy jajj mert nem akarlak mindig de nagy bűn..), megmozdulni se hagy (végig 1 póz úgy hogy minél hamarabb elélvezzen), nem érzem a tüzet kicsit se, van hogy felizgat (szándékosan) majd semmi nem lesz a végén mert ő fáradt.
Szakítani nem akar, valószínű nem csal meg, bár tudom benne lehet a pakliba.
Szerintetek velem van a gond? tényleg annyira nagy vágyak ezek hogy kicsit többet (heti 1-2) szexeljünk és az minőségi legyen?
Van ott más...
Nem akarlak el keseríti de nem ti ketten vagytok abban a kapcsolatban.
Eleve megváltozott a viselkedese, hozzá állása a dolgokhoz!!!
Nem véletlen....
Szakítani nem akar
Neked kéne szakítani, ő mindig tesz róla, hogy neki jó legyen. Nyilván nem akar erről lemondani. Te miért nem szakítasz, nem látod, hogy semmibe vesznek?
telhetetlen és önző vagyok
Már ezért is elhagynám. Ő csak magával foglalkozik, nekem nem is jó (ami őt nem érdekli), de én vagyok telhetetlen meg önző. Aha.
a szexen kívül meg a konfliktuskezelésén kívül mindenbe a kedvembenjár.
Hozzá ne menj és főleg nehogy szülj neki!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!