Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretném, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném, hogy a párom bármikor is használjon vibrátort, mert kizárólag én akarom a csúcsra juttatni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudom a páromnak van-e vibrátora, de mindenhonnan az folyik, hogy ilyen meg olyan vibrátort, mennyire jó és nem kell párkapcsolat.

Nem szeretném, hogy használjon vibrátort azt szeretném, ha férfiként csak én juttathatnám a csúcsra, mert elveszi tőlem az örömöt, hogy elélveztessem…

Honnan tudhatom meg, van-e neki?

2023. dec. 4. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Akinek a reszeles jelenti a szexet, annak nyilvan ilyen minosegu gondolatai vannak.
2023. dec. 5. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről hosszabb kapcsolatban ezt kéne tudni. Másrészről nem gondolom gondnak és nem is kéne ezen görcsölni, ha egyébként jó a szexuális élet. Csak akkor kéne görcsölni, ha nem jó. De akkor pedig tenni kell érte és nem görcsölni. A kör bezárult.

35/F

2023. dec. 5. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Ne legyél már féltékeny egy eszközre :D Mi lesz a következő, kötelező egyujjas erénykesztyű?

A vibri, ahogy mondtam, egy eszköz. Segédeszköz. Nem rivális.

Te is tudod használni hancúrozás közben, mint egy kis fűszerezés a játszadozáshoz.

Plusz attól még, hogy jó a nemi életetek, még igényelhet ő is, te is egy kis énidőt. A maszturbáció is fontos a szex mellett.

Én is vettem a páromnak egy fleshlight-ot (poénból úgy is szoktam rá hivatkozni, hogy "a szerető" :D Nem zavar, ha használja - sőt, használja is, azért van), ő is vett nekem vibrátort.

Ez így egészséges.

2023. dec. 5. 09:34
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Kérdezd meg, lehet nincs is neki. Engem kifejezetten taszítanak a segédeszközök.
2023. dec. 5. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok feszült nő lenne a világon, ha pasikra várnánk, hogy kielégítsenek.
2023. dec. 5. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a hisztit... Én még vettem is pár vibrit kiegészítés gyanánt és szeretem is őket bevetni néha szex közben, előjátéknak/levezetésnek tökéletesek. Pedig a visszajelzések szerint én se vagyok rossz. :D De ezektől az eszközöktől nem lesz rosszabb a szex és én se érzem magam kevésbé férfinak.
2023. dec. 6. 12:24
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Kerdezo egy narcisztikus pcs vagy, remelem sose lesz nod.
2023. dec. 6. 12:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!