Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném, hogy a párom bármikor is használjon vibrátort, mert kizárólag én akarom a csúcsra juttatni, mit tegyek?
Nem tudom a páromnak van-e vibrátora, de mindenhonnan az folyik, hogy ilyen meg olyan vibrátort, mennyire jó és nem kell párkapcsolat.
Nem szeretném, hogy használjon vibrátort azt szeretném, ha férfiként csak én juttathatnám a csúcsra, mert elveszi tőlem az örömöt, hogy elélveztessem…
Honnan tudhatom meg, van-e neki?
Félsz, mi? :D Hogy a vibrátor jóval tökéletesebb lesz, mint a satnya kukikád és a vibrátor nem fárad el, mindig tudja hol kell hatást keltenie a tökéletes orgazmus elérése érdekében. Mérete, formája szabadon változtatható.
Te erre sosem lehetsz képes, mint ember. Ott van az a kis húsdarab, előre meghatározott mértekkel, véges kapacitással és mellé az erőnléted is véges. A vibri még csak akkor kezdte el erejének 30%-át használni, amikor te már kb. meghalnál szex közben, miközben a feleséged kielégítetlenül marad. Vibrinél pedig peregnek a multiorgazmusok, a kéjek kéjét éli át a nőd.
A gép mindig győz az ember felett! Erre ráááááácsesztél :D :D :D :D
Szerintem meg tök igaza van a kérdezőnek. Ffiaknak guminő meg műp***i, nőknek vibrátor és máris nincs szükségük egymásra. Erre tendál a világ.
Amúgy nő vagyok nincs vibrátorom de imádom a szexet a párommal 😜
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!