Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várandós vagyok. Ma a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandós vagyok. Ma a párom kiabált velem, ki a hibás?

Figyelt kérdés

Én. Én voltam. Ezt el is ismertem. Szerinte az egész vitáról en tehetek, neki semmi felelőssége nincs benne.

Engem viszont olyan mélységesen bánt, hogy gyakorlatilag a szülés előtt pár nappal így beszélt velem, hogy azt érzem ezzel maradandó károkat okozott.

De nem hajlandó felelősséget vállalni érte, mondván én váltottam ki a vitát. Ezt el is ismertem.

De szerintem amikor vkinek terhes a párja, neki kell az okosabbnak lennie. És nem ordítani.

2023. dec. 3. 20:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%
Ennyiből nehezen lehet okosat mondank. Általános válaszom: attól, hogy terhes vagy, nem lehet mindent erre fogni. Tabu téma, én is le leszek pontozva, de sokan élnek vissza azzal, hogy várandósak. Viszont a párunkkal (mással sem lehetőleg) soha nem ordítunk. Nagyon alja viselkedés. Akármi is a probléma, felnőtt embereknek tudnia kell kezelni. Kicsit elszomorítóak ezek a kérdések. Jó környezet egy gyereknek, hogy anya szülés előtti napokban a gyakorin panaszkodik apáról, aki ordítozik.
2023. dec. 3. 20:12
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Min vesztetek össze?
2023. dec. 3. 20:14
 3/26 A kérdező kommentje:

Én nem élek vissza vele. Szerinte se lehet erre mindent fogni. Én nem fogok mindent erre, de mi nők erre ilyenkor különösen érzékenyek vagyunk. Vagyis én biztos.

Én úgy gondolom, nem adódhat olyan szitu amikor orditozol a terhessel, pláne aki mindjárt megszul...

2023. dec. 3. 20:15
 4/26 A kérdező kommentje:
Ő használt egy olyan kifejezest, ami szerintem pejoratív (mi ugy hasznaltuk). Az ő csaladjuk meg máshogy. Meg mielőtt kiderult, hogy igaza van, emelt hangon mondtam neki, hogy a mi gyermekünket nem fogja degradalni ezzel úgy, ahogy őket degradaltak. (Az ő szülei leneztek a gyerekeiket, ebben egyetertek vele). Aztán az értelmező keziszotarbol kiderult h neki van igaza. Ennyi.
2023. dec. 3. 20:17
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít ki a hibás. Nem kerültök közelebb egymáshoz, ha kiderül, hogy a párod volt a hibás. Kérj bocsánatot az eredeti konfliktusért (ha komolyan gondolod), mondd el, hogy rosszul esett, hogy kiabált veled, aztán béküljetek meg és szeressétek egymást.
2023. dec. 3. 20:18
 6/26 A kérdező kommentje:
Aztán orditotott velem, hogy én majd a szar csaladja miatt korlatozni és invalidalni akarom a jövőben. És ő ebből nem kér.
2023. dec. 3. 20:18
 7/26 A kérdező kommentje:
Én bocsánatot kértem. Csak ő úgy gondolja nem hibázott, mert én kurtam fel az agyat. Ő miattam orditozott.
2023. dec. 3. 20:20
 8/26 anonim ***** válasza:
77%
Elmondhatod neki, hogy megijedtél, hogy esetleg bántó lesz a gyerekkel, és azért reagáltál ilyen hevesen, mert eddig nem így ismerted. Elmondhatod, hogy most már látod, hogy ez félreértés volt, de egyébként ha zavar, továbbra is megkérheted, hogy ne használja ezt a kifejezést.
2023. dec. 3. 20:21
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hozzá energiátok, beszéljétek meg a helyzetet leásva addig, ami a valódi sérelmeket kiváltotta, és próbáljátok megérteni egymást.

Hiszen már most láthatod, hogy az ijesztette meg, hogy te nem tartod megfelelő apának és majd a gyerek felé is ezt közvetíted, csak azért, mert az ő szülei nem voltak a legjobbak. Talán ő maga is bizonytalan, hogy elég jó szülő lesz-e, ha egyszer nem volt példája.

Mindezt nyugodtan megbeszélni, amíg ki nem mondjátok a legfájóbb alappontot, amit triggerelt a másik a viselkedésével, nagyon kifizetődő és megnyugtató, ugyanakkor fárasztó feladat, és mindaddig amíg ez a felemelő megértés el nem jön, több fájdalmat okoz, mint megnyugvást. Szóval ha mindennapos terhesen vasárnap este fél 9kor nem akartok nekiállni, akkor csak amikor kipuffogtátok magatokat, kérj bocsánatot, simogasd meg, öleld meg, szeresd, és valószínűleg ő is viszonozni fogja ugyanezt.

2023. dec. 3. 20:27
 10/26 anonim ***** válasza:
54%
Akkor derül ki egy férfi igazi jelleme, amikor terhes (sebezhető és tőle függ) a párja. A tied ilyen.
2023. dec. 3. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!