Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandós vagyok. Ma a párom kiabált velem, ki a hibás?
Én. Én voltam. Ezt el is ismertem. Szerinte az egész vitáról en tehetek, neki semmi felelőssége nincs benne.
Engem viszont olyan mélységesen bánt, hogy gyakorlatilag a szülés előtt pár nappal így beszélt velem, hogy azt érzem ezzel maradandó károkat okozott.
De nem hajlandó felelősséget vállalni érte, mondván én váltottam ki a vitát. Ezt el is ismertem.
De szerintem amikor vkinek terhes a párja, neki kell az okosabbnak lennie. És nem ordítani.
Én nem élek vissza vele. Szerinte se lehet erre mindent fogni. Én nem fogok mindent erre, de mi nők erre ilyenkor különösen érzékenyek vagyunk. Vagyis én biztos.
Én úgy gondolom, nem adódhat olyan szitu amikor orditozol a terhessel, pláne aki mindjárt megszul...
Ha van hozzá energiátok, beszéljétek meg a helyzetet leásva addig, ami a valódi sérelmeket kiváltotta, és próbáljátok megérteni egymást.
Hiszen már most láthatod, hogy az ijesztette meg, hogy te nem tartod megfelelő apának és majd a gyerek felé is ezt közvetíted, csak azért, mert az ő szülei nem voltak a legjobbak. Talán ő maga is bizonytalan, hogy elég jó szülő lesz-e, ha egyszer nem volt példája.
Mindezt nyugodtan megbeszélni, amíg ki nem mondjátok a legfájóbb alappontot, amit triggerelt a másik a viselkedésével, nagyon kifizetődő és megnyugtató, ugyanakkor fárasztó feladat, és mindaddig amíg ez a felemelő megértés el nem jön, több fájdalmat okoz, mint megnyugvást. Szóval ha mindennapos terhesen vasárnap este fél 9kor nem akartok nekiállni, akkor csak amikor kipuffogtátok magatokat, kérj bocsánatot, simogasd meg, öleld meg, szeresd, és valószínűleg ő is viszonozni fogja ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!