Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én volnék a hibás hozzáállású, ha rosszul esik hogy a párom nem kommunikál velem?
Együtt élünk, én vagyok a női fél.
A párom kettőnk közül a szociálisabb fél, barátok miatt sokkal többet jön megy mindenfele. (ide munka miatt nem tartok velük, kevés esetben azért mert nem is érdeklem a társaságot igazán ezért nem érzem jól magam). Sokszor több órát odavan, és ha nekem eközben kérdésem támad vagy bármi, sose ír vissza. Ha felhívom megkérdezi miért hívogatom, hagyjam hadd csinálják a dolgukat, beszélgessenek... nem kell őt felvigyázni, vagy jelentenie nekem.
Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel, mert érzek egy olyasmit hogyha akad nálam jobb program akkor teljesen ignorálva vagyok és inkább ne is akarjam elérni. Ez nem nonstop ellenőrzést jelent, de gondolom a párok között normális ha írnak néha napközben egymásnak pár sort kivel mizu.
Biztos hogy ott van ahol, viszonyosdit kizárnék. Szerintetek melyikőnk rontja el ezt? Én várok el túl sokat a kommunikáció igényemmel, vagy részéről szemétség blokkolni engem?
Régen pont ezt szerette, hogy csomó írkáltunk.
Most ez teljesen megfordult, teljesen el vagyok lökve ha épp másokkal van. Nem lehet vele erről beszélni se, mert felháborodik, vagdalkozik. Szerinte semmi közöm hozzá hol van éppen.
Nincs nő, hallom a háttérben mindig azokat akikkel megy a traccsparti.
2,5 éve vagyunk együtt.
5-el érték egyet !!
Hidd el,ha annyira bujkalni akár, meg tudja oldani ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!