Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én volnék a hibás hozzáállású, ha rosszul esik hogy a párom nem kommunikál velem?
Együtt élünk, én vagyok a női fél.
A párom kettőnk közül a szociálisabb fél, barátok miatt sokkal többet jön megy mindenfele. (ide munka miatt nem tartok velük, kevés esetben azért mert nem is érdeklem a társaságot igazán ezért nem érzem jól magam). Sokszor több órát odavan, és ha nekem eközben kérdésem támad vagy bármi, sose ír vissza. Ha felhívom megkérdezi miért hívogatom, hagyjam hadd csinálják a dolgukat, beszélgessenek... nem kell őt felvigyázni, vagy jelentenie nekem.
Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel, mert érzek egy olyasmit hogyha akad nálam jobb program akkor teljesen ignorálva vagyok és inkább ne is akarjam elérni. Ez nem nonstop ellenőrzést jelent, de gondolom a párok között normális ha írnak néha napközben egymásnak pár sort kivel mizu.
Biztos hogy ott van ahol, viszonyosdit kizárnék. Szerintetek melyikőnk rontja el ezt? Én várok el túl sokat a kommunikáció igényemmel, vagy részéről szemétség blokkolni engem?
Pedig tényleg nem. Az esetek jelentős százalékában a haverokkal való telefonokból, vagy ha azok eljönnek ide kiderül hogy tényleg velük bütykölnek autót, vagy néznek valami meccset.
Ez a megcsalósdi téma nálunk egyébként is sokat megvitatott és teljesen nyíltan kezeljük azt is ha valakinek tetszik valaki, elmondaná.
Én a kommunikációs ignorálást nem tudom csak hova tenni... lehet sok vagyok, és legalább ott ne zavarjam.
Nem az a baj hogy nem csüng a chaten vagy a mobilon. Nem egyre gondolunk akkor.
Hanem hogy semmiről nem tájékoztat ha esetleg késik, programváltozás van... nem keres, ha pedig érthető okokból ilyenkor rácsörgök hogy mi történt akkor rámförmed. Pedig a társam elvileg, nem a háziorvosa kérdezgeti hogy mit csinál.
"Ott rontod el, hogy még foglalkozol vele ahelyett, hogy magasról tojnál rá hasonlóan ahogyan ő teszi veled = kidobod és keressel olyan pasast, akinek te fontosabb vagy, mint a haverok..."
Erre nem írtál semmit, miért vagy még vele ha alig várja, hogy nélküled legyen pár órát? ^^
#16 Mert ez nem egyenlő jelentésű. Ha itthon van és velem van beszélget velem sokat, és jól érezzük magunkat minden téren. Ha ez nem így lenne borítékolom hogy nem lennék vele.
A kérdés arról szól ez miért más ha nincs itt.
Itt valami baj van a pasival.
2 opció egybol vilagos lett számomra, ami most le írok de kérlek ne haragudj meg!!!!
1- örül, hogy végre nem vagy körülötte,nem vagy vele mintha szingli lenne éli az életét nélküled és baromira nem érdekled!!!
2- valami -valaki van ott szerintem is hidd el ,nekem is az jött le ,a másik h telefonon hallod ,max arrébb megy hidd el meg lehet oldani !! De szakíts mert ez az egész nem normális ahogy veled viselkedik ,fel valahol vesz és hülyének néz!!punci kéznél van és ennyi
#19 Én ezt is érteném, de nem.
Ha nem lennék neki nem sok hátránya lenne. Övé a ház, sose volt gondja a nőkkel, és ő is önállató. Ha kidobna - amit megtehetne - akkor még könnyebb is lenne neki, nem zavarná a telefonon valami h.lye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!