Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Nekem van egy olyan elvem, hogy ha írok valakinek valamit, amire illik reagálni, és ez a reagálás elmarad, akkor nem írok addig neki újabb üzenetet. Nem büszkeségből vagy sértődésből, egyszerűen azt gondolom, hogy elfoglalt, nincs ideje nézni a telefonját. Nem akarom bombázni üzenetekkel, hogy ne kelljen egyszerre több dologra is reagálni ha majd egyszer ránéz.

Barátnőmmel ezen rendszeresen összeveszünk. Kérdezek valamit, amire nem reagál, majd órák múlva jön a lecsesző üzenet, hogy miért nem írok neki, miért nem mesélek..

Tudom, hogy gyerekes ez az egész, de nekem nagyon sérti az igazságérzetemet, hogy ott van egy megválaszolatlan kérdésem, amire a "válasz" az, hogy miért nem írok neki? Tényleg én vagyok emiatt a szemét, mert hajlamos vagyok akár fél napig is nem írni újra ilyenkor?

2023. júl. 11. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2023. júl. 11. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen megértelek, én is ilyen vagyok.
2023. júl. 11. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Lenne hova fejlesztenie a kisasszonynak a kommunikációs készségeit. Nem benned van a hiba.
2023. júl. 11. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Még nagyon kislány, szerintem ne várd meg még felnő, hanem keress egy normálisat, mert teljesen rendben van amit csinálsz, ő meg egy kislány.
2023. júl. 11. 10:11
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Rajongast var, indokolatlanul. Tenyleg kislany meg, te nem baratkent vagy a kepben nala, hanem rajongokent. Amig nem lesz egy jobban rajongo nalad.
2023. júl. 11. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Igen, legalábbis részben.

Tudod, számtalan oka lehet annak, hogy valaki nem ír vissza. Még akár technikai is. Nem példa nélküli, hogy a rendszer nem kézbesíti az elküldött üzenetet. De lehet akár sima feledékenység, vagy akármi. Amit te csinálsz, az tipikus játszmázás, meg dac. A "magyarázatod" meg eléggé erőltetett. Ha valaki nekem fontos, akkor írok neki. Ha egyszer nem reagál, akkor írok mégegyszer. (Nem, ha két üzenetet kap egy helyett, az egy normál, ép képességű embernek nem fogja meghaladni a képességeit.) Ha másért nem, legalább megkérdezni, hogy jól van-e, haragszik-e. Aki erre nem képes, annál tényleg baj van.

2023. júl. 11. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
... ugyanakkor ez persze oda-vissza igaz.
2023. júl. 11. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagy hibás, persze hogyha tudod, hogy milyen és már volt ebből konfliktus akkor lehetnél előrelátóbb.
2023. júl. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!