Mit tegyek? Viszavittem a boltba egy csizmat mert hibas volt megalapitottak hogy tenyleg levasarolhattam a penzt es vettem egy masik fajtat igen am de csak az egyik felet probaltamfel.
gyorbe vettem de en Mosonmagyarovari vagyok es csak ithon vettem fel mind a kettot es eszre vettem hogy nem egyforma a par marmint hogy elol az egyik szepen megvan huzva 5kis rancal a masik kon meg van 1etlen 1 nagy ranc az orranal a pereme pedig az egyiknek teljesen elvan csuszva oldalra a szaranal pedig az egyik megvan huzva a masik nincs de elvileg ugyan az a csizma olyan idegeslettem hogy felvettem es elmentem a baratnomhoz megmutatni hogy ez szerinte is ennyire feltuno es gaz vagy mar en fujomfel de nem aztmonta hogy mindenkepp vigyem vissza mert ez igy igen idiotan nezki es ez egy 23000ftos csizma? szerintetek ezzel tudnak valamit tenni?
ja es csak vasarnap tudom visszavinni. megvan a bolt tel szama de nemtudom hogy mitmondjak mert hulyenek fognak nezni hogy ha lattam hogy nem egyforma akkor mert vettem fel.
Én is visszavinném. Majd megmondod, hogy nem láttad. Nekem pl volt már olyan, hogy felpróbáltam a cipőt, de otthon úgy láttam, hogy kicsi, ezért kicseréltettem. Nem néztek hülyének, de amúgy is, az eladók azért vannak, hogy segítsenek. 23 ezerért meg pláne.
De miért akarod felhívni őket? Adtak rá garanciát? És vasárnap biztos h nyitva van a bolt?
kaptamra felev garanciat es igen nyitva van vasarnapis a bolt. igazabol nemtudom mer talan azert akarom felhivni hogy megnyugtassam magam vagytudjak valamit mert mar nagyon idegesit a dolog felek hogy nemcserelik ki vagy nem tesznek semmit. de a garancia arra szol nem hogy ha meghibasodik de ez nem meghibasodott hanem akkor vettem eszre hogy nem egyforma es mar volt rajtam egyszer szoval nemtudjak csak ugy kicserelni.
jegyzokonyvet kell irni de abba meg mit irjon? ugy felek hogy uszott enyipenz.
ez nem a te hibád, ki kell cserélniük. a jó, amit az előző mondott, hogy felpróbáltál egy ugyan ilyet, de foltos volt, ezért levettél a polcról egy másikat, és ennyi. mivel a másik cipő nagyon törte a lábad, felvetted ezt a csizmát, és anyukád vette észre, mikor hazaértél, hogy "kislányom, hát nem egyforma csizmát vettél??"
ha beszólnak mondd meg, hogy nekik kellett volna ellenőrizni, hogy megfelelő-e a csizma, méretre, minőségre, ezért vannak ott, ezért kapják a fizetést. ha kell fenyegesd be őket a panaszkönyvvel meg a szakszervezetekkel, meg hogy mindenkinek el fogod mondani, hogy véletlenül se vásároljanak ott.
de erre nem lesz szükség, ki fogják cserélni, tutira. de azért majd írd le, mi volt!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!