Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek? Viszavittem a...

Mit tegyek? Viszavittem a boltba egy csizmat mert hibas volt megalapitottak hogy tenyleg levasarolhattam a penzt es vettem egy masik fajtat igen am de csak az egyik felet probaltamfel.

Figyelt kérdés

gyorbe vettem de en Mosonmagyarovari vagyok es csak ithon vettem fel mind a kettot es eszre vettem hogy nem egyforma a par marmint hogy elol az egyik szepen megvan huzva 5kis rancal a masik kon meg van 1etlen 1 nagy ranc az orranal a pereme pedig az egyiknek teljesen elvan csuszva oldalra a szaranal pedig az egyik megvan huzva a masik nincs de elvileg ugyan az a csizma olyan idegeslettem hogy felvettem es elmentem a baratnomhoz megmutatni hogy ez szerinte is ennyire feltuno es gaz vagy mar en fujomfel de nem aztmonta hogy mindenkepp vigyem vissza mert ez igy igen idiotan nezki es ez egy 23000ftos csizma? szerintetek ezzel tudnak valamit tenni?

ja es csak vasarnap tudom visszavinni. megvan a bolt tel szama de nemtudom hogy mitmondjak mert hulyenek fognak nezni hogy ha lattam hogy nem egyforma akkor mert vettem fel.

2010. okt. 21. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia, nem leszek népszerű a válaszommal, de én a bolt helyében nem venném vissza. Mert ok, hogy ott nem nézted meg, de az, hogy hazavitted és utána még viselted is, úgy, hogy közben azt próbálod előadni, hogy nem vetted észre... hát én kiröhögnélek. Ha felveszek 1 pár cipőt és lenézek a lábamra (és miért ne néznék le??) akkor észreveszem, hogy más a ráncolás stb.....

Azzal, hogy felvetted, már használt, tehát ha elő is kerül mindkettőnek a párja, és te az eredetileg kiválasztottnak megkapnád, a másik párat, aminek a fele volt a lábadon eladhatatlanná tetted azzal, hogy felvetted annak tudatában, hogy nem egyformák.

A helyedben azonnal visszavittem volna, hogy nézzék meg gubanc van, és adják ide a megfelelő darabot.

Ez valószínűleg a Te tanulópénzed lesz.....

2010. okt. 23. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ugyan az a csizma volt, csak gyártási hiba miatt az egyik fején 3 helyett 1 ránc lett, ergo nem az ő hibája

2010. okt. 23. 21:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ez jött le!

Hanem hogy más az eleje is meg nem tudom írt mást is, tehát másik csizma, csak valahogy rosszul lett dobozba rakva.. Fel lett cserélve 2 pár, így került oda. De ez tökmindegy, mert ránézés nélkül hazavitte, és ha már hordta úgy, hogy tudta, hogy nem stimmel, akkor így járt.

2010. okt. 23. 21:40
 14/14 A kérdező kommentje:

nemjart igy!!!!!!!!!!

viszavittem es monta az elado hogy gepi rancollasu szoval egyikse egyforma. hozott ki egy masikpart es azis tokmasvolt de kerdzte hogy kicserelje e demondom akkor nemkell megnyugottam azt hittem az enyem a hibas. egyforma csizmarolvolt szo nem ket kulon darabrol.

2010. okt. 24. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!