Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én volnék a hibás hozzáállású,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én volnék a hibás hozzáállású, ha rosszul esik hogy a párom nem kommunikál velem?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, én vagyok a női fél.

A párom kettőnk közül a szociálisabb fél, barátok miatt sokkal többet jön megy mindenfele. (ide munka miatt nem tartok velük, kevés esetben azért mert nem is érdeklem a társaságot igazán ezért nem érzem jól magam). Sokszor több órát odavan, és ha nekem eközben kérdésem támad vagy bármi, sose ír vissza. Ha felhívom megkérdezi miért hívogatom, hagyjam hadd csinálják a dolgukat, beszélgessenek... nem kell őt felvigyázni, vagy jelentenie nekem.

Nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel, mert érzek egy olyasmit hogyha akad nálam jobb program akkor teljesen ignorálva vagyok és inkább ne is akarjam elérni. Ez nem nonstop ellenőrzést jelent, de gondolom a párok között normális ha írnak néha napközben egymásnak pár sort kivel mizu.

Biztos hogy ott van ahol, viszonyosdit kizárnék. Szerintetek melyikőnk rontja el ezt? Én várok el túl sokat a kommunikáció igényemmel, vagy részéről szemétség blokkolni engem?

2023. szept. 19. 17:49
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Elmondta már:

"hagyjam hadd csinálják a dolgukat, beszélgessenek... nem kell őt felvigyázni, vagy jelentenie nekem."

Szerintem egyértelmű a helyzet, külön is akar tőled lenni, szüksége van rá és mivel folyamatosan "üldözöd" így már reflexből neked ugrik, direkt azért se ír még egy betűt se. Nem érdekli, hogy aggódsz-e érte, mert szerinte nincs alapja. Ha más ügyben hívod és ő bár hibázott, mert elfelejtett szólni, vagy szándékosan tette rajtad vezeti le, hiszen szerinte te vagy a feszültség generátora. Helyedben szépen kiraknám, mert hiába nem fogsz érdeklődni őt az úgyse fogja meghatni olyan értelemben hogy hiányozni fog neki az üzenetek száma, inkább fellélegez míg te rojtosra rágód le a körmeid érte vagy rosszul fogod magadat érezni, hogy nem ír magától úgyse.

Veszett ügy az egész kapcsolat sajnos. Nem kétséges, hogy elege van neki belőled...

2023. szept. 19. 18:36
 22/38 anonim ***** válasza:
42%
Pontosan errol van szo. Te a szamara jelenleg teher vagy de a szex miatt meg nem latja ezt. Majd siman kidob idovel. Turelem.
2023. szept. 19. 18:38
 23/38 A kérdező kommentje:

Értem. És miben látjátok a teher okát, ami idáig vezetett?

Mit is rontottam el végig?

2023. szept. 19. 18:41
 24/38 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező attól hogy még mást húzogat melletted attól még jó vagy neki, hiszen biztos fix puncit jelentesz azon kívül, hogy megfőzöl és egyebek. De ha szerelmes lesz másba ne félj kitesz olyan gyorsan, mint a 21. Ami késik az nem múlik!
2023. szept. 19. 18:42
 25/38 anonim ***** válasza:
#23: Nem szerelmes beléd és ragadsz, mint a rágógumi.
2023. szept. 19. 18:43
 26/38 A kérdező kommentje:

#23 Miben nyilvánul meg a ragadás?

A telefonáláson kívül, mert az ugye nem az ok, hanem a következmény. Mikor és miben ragadtam sokat?

2023. szept. 19. 18:44
 27/38 anonim ***** válasza:
42%

Neki az untig elég ha nem szerelmes beléd! Legszívesebben lepattintana, de nem mer, mert nincs a helyedre más egyelőre.

Lehet úgy érzi, hogy nem illetek össze, talán pont akkor szeretett ki belőled, amikor anakondaként (szerinte) rátekeredtél. Lehetséges az egyik exe ugyanezt művelte, az is lehetőség, hogy szivassák a haverok, mert hívod mekkora gyerek és az ancija vagy partner helyett és tudják, hogy torkig van veled. Csak még nem lép, de fog, úgyhogy ne várd meg míg megteszi, tedd ki te!

2023. szept. 19. 18:49
 28/38 anonim ***** válasza:
Bocsi, de Ő nem szerelmes beléd. Engedd el! Szakíts Vele! Vagy ha jó Neked így is akkor maradj vele! De nem illetek össze. Te szerelmes vagy, Ő nem, legalábbis beléd biztos nem.
2023. szept. 19. 19:06
 29/38 anonim ***** válasza:
51%

Tessék, itt egy kérdés ami iskolapéldája a kettősmércének! Az itteni férfigyűlölő és paranoiás nők már az 1. komment óta megcsalást kiáltanak és hogy nem szereti a kérdezőt a párja, csak mert időről időre elmegy fix programra. Hazugozzák, tömény rosszindulat, holott a kérdező is kijavítja őket hogy tévednek, biztosan tudja haverozni és szerelni van. És akkor még így is itt pár boldogtalan macskásszingli csak azt bírja szajkózni szegény kérdezőnek, hogy szakítson azonnal, gondolom ha rajtuk múlna még azt is elvárnák hogy választ se adjon a férfinek miért, hiszen megérdemli. Csak mert minden férfi olyan, és megérdemlik.

Na pontosan erről beszéltem, napi több ilyen kérdés van, ahol ti megpróbáltátok más, normális emberek párkapcsolatát szétbarmolni! Látszik hogy semmi szégyenérzet nincs bennetek, csak a folyamatos rosszindulat és tagadás. A kettősmércére meg az a ráadás, hogy ugyanezek az itt író nők bújtogatják a barátnőiket és más nőket is hogy nőként a pasi nélkül piázni meg bulizni teljesen oké elmenni, meg szabadság, meg nehogymár, meg semmi köze hozzá a férfinak, így járt. Szégyenek vagytok komolyan!

Kérdező neked is válaszolok, kérlek kezeld fenntartással ezeket a rosszindulatú itteni nőket. Nagyon nem normálisak, ha eleget jársz ide látni fogod miről beszélek. Szóval az én tanácsom az, hogy engedd kikapcsolódni a párodat, ez a pár óra azért nem a világ vége. Javaslom hobbizz addig valamit te is, vagy élvezd te is azonos neműek társaságát ezalatt az idő alatt. Pont azért is van távol a párod hogy ki tudjon kapcsolódni, hazaérve pedig újult energiákkal koncentrálhattok egymásra.

2023. szept. 19. 19:12
 30/38 anonim ***** válasza:

#29:

"Régen pont ezt szerette, hogy csomó írkáltunk.

Most ez teljesen megfordult, teljesen el vagyok lökve ha épp másokkal van. Nem lehet vele erről beszélni se, mert felháborodik, vagdalkozik. Szerinte semmi közöm hozzá hol van éppen."

Ez mióta utal arra, hogy a párjának ér valamit a kérdező???

Te órákat még egy mondatot se írsz, hogy kb. mikor érsz haza, vagy tovább leszel? Annyira nem érdekel téged se, hogy aggódik érted?

"Hanem hogy semmiről nem tájékoztat ha esetleg késik, programváltozás van... nem keres, ha pedig érthető okokból ilyenkor rácsörgök hogy mi történt akkor rámförmed."

Mióta megengedett a másik fejét leordítani, kijelenteni, hogy semmi köze hol van vagy mit csinál, amikor csak értelemszerűen kíváncsi, hogy miért változott a program szó nélkül?

Igenis jogos olyan feltételezés hogy hűtlen hozzá, nem szerelmes belé.

Amúgy meg a saját frusztrációdat inkább kezeltesd, senki nem írta, hogy 100% bizonyossággal félrelép, csak opciók között szerepelt!!!

Attól, hogy gyűlölettel vagy tele a nők iránt attól még a nők nem gyűlölik az összes létező férfit! Pszichológushoz rohanj inkább, rád fér!

2023. szept. 19. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!