Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebben ki a hibás?

Figyelt kérdés

Apum szülinapját ünnepeljük, mas ismerősök is jonnek.

De ez is ilyen futtába lett mondva csak, de hogy van változás a dologban h hányra kell menni azt most tudtam meg én is, pedig pár napja már tudja anyum mégse szólt.

Mivel barátnőm dolgozik (vendégei vannak) így nem tudta mindegyiket eltenni csak egyet így mi nem érünk oda időben. Mert ő még gyorsan megcsinálja a kezét.

Ő most sír hogy neki senki nem szólt hogy változás van és nem érünk oda időre. Most is annyit szóltak h indulnak zárjon ha végez.

Tény hogy szerdán du meg tudta volna csinálni a kezét ( pláne h itthon volt most a cuccai) mivel most gyorsan azt csinálja de ha szerdán megcsinálja akkor odaértunk volna sietve..

Most kinek az oldalára álljak??

Már sok ilyen volt h ha nem állandóan az van h nem az első a pihenés ha van egy kis ideje, hanem előre gondolkodik akkor nincs ez mint most..

Viszont anyutól is szarul esik h nem is szólt holott tudja h neki nem egyszerű eltenni a vendégeit, meg h nem beszéltünk semmit es nem szólt h változás van..

Most bnom úgy érzi h nem fontos, nem vagyunk fontosak..meg meg se beszéltük hogy negyunk mert ilyenkor nem szoktunk több kocsival menni..

2023. júl. 8. 17:12
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy ezt ő cseszte el, mert ha belegondolok lett azért volna a héten idő a körmére, nem most áll neki..
2023. júl. 8. 17:16
 2/25 anonim ***** válasza:
94%

Egyrészt: ha a baratnőddel tervezed a jövőd, és nem anyáddal akarod leélni, akkor a barátnőd mellett kell kiállni. Néha úgy is, ha nincs igaza, de az anyáddal (anyóssal) szemben védelemre van szüksége.

Másrészt: jelen esetben szüleid a hunyók, akik nem szólnak időben, hogy hányra kell mennetek. Így nem lehet előre tervezni. Nem csak a barátnőd nem fontos, de ezek szerint te se. Egy születésnapi meghívó nem úgy néz ki, hogy öt perc múlva kezdünk, ugorj, csicska, hopp! Ezek után én pont lexarnám, hogy elkésünk. Legközelebb szólnak időben. Főleg, ha ők már napok óta tudják.

Egy felépített vendégkör meg nagy kincs. Nem úgy működik, hogy lemondó, aztán jön legközelebb. Fogja magát a kuncsaft, és keres olyat, aki megbízható.

Ezek után nagyon ciki lenne, ha most se a barátnőd mellé állsz.

2023. júl. 8. 17:22
 3/25 A kérdező kommentje:

Igaz, de azért a héten lett volna ideje megcsinálni a körmeit. Mert most állt neki. Ha ezt nem csinálja odaértunk volna..

Kb 2hete lett fix h ma mennénk. Akkor azt beszéltük h fél7re. Erre kiderült most 2órája h 6ra már ott kéne lenni.

2023. júl. 8. 17:30
 4/25 A kérdező kommentje:
Meg eddig hetekig jó volt a keze köröm nélkül
2023. júl. 8. 17:32
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
A szüleid a hibásak, mert ha szóltak volna korábban, akkor a barátnőd megcsinálta volna a körmét! Miért őt hibáztatod? Szereted egyáltalán? ^^
2023. júl. 8. 17:32
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Anyád a hunyó, a barátnőd mellett ki kell ebben az esetben állnod. Megértem ha nem akar úgy odamenni, hogy csúny a körme. Vannak dolgok amik a nőknek fontosak, és mi, férfiak ezt sosem fogjuk érteni. Szóval anyádra haragudjál leginkább.
2023. júl. 8. 17:33
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Most "ünnepségre" megy, igényesen akar kinézni, érted?

Nem tetszik, hogy ápolt? Akkor hagyd el azt légy ápolatlan nővel! 😂

2023. júl. 8. 17:34
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem a barátnőd a hibás. Meg volt beszélve, hogy mikor mentek, ő ennek megfelelően találta ki, hogy mit mikor csinál. Lehet hétfőn is lett volna rá ideje, de mivel úgy volt, hogy ma is simán belefér, nem jogos felróni neki, hogy miért nem körmözött akkor. Mondjuk szerintem nem frissen elkészített körmökkel is el lehetett volna menni, de ha neki ez fontos, akkor ez van. Ami lényegesebb, hogy a vendégeit ezért kellett volna áttennie, ami meg nem szerencsés. Anyukád tudja, hogy ő dolgozik szombaton is és mégsem szólt, nem is kérdés szerintem, hogy kinek a pártját kéne fognod. Ha nem dolgozna ma, akkor is illett volna szólni időben, hogy hogyan készüljetek, nem utolsó pillanatban közölni. Így örüljenek, hogy egyáltalán tudtok menni, akkor is ha késtek. Erről nem a barátnőd tehet.
2023. júl. 8. 17:37
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

"azért a héten lett volna ideje megcsinálni a körmeit"

Igen, én is megmostam a hajamat két héttel ezelőtt, mert akkor értem rá. Ugye csúcs vagyok?

2023. júl. 8. 17:38
 10/25 anonim ***** válasza:
91%

Felnőtt emberek vagytok, vagy nem? Mit kell ebből akkora ügyet csinálni, hogy ti ketten fél órával később értek oda? Nem mindegy?

Ha nekem azt mondják, hogy fél 7, akkor úgy készülök.

Amit két órája kitalálnak, az már engem nem érdekel. Szóltak volna előbb.

2023. júl. 8. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!