Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebben ki a hibás?

Figyelt kérdés

Apum szülinapját ünnepeljük, mas ismerősök is jonnek.

De ez is ilyen futtába lett mondva csak, de hogy van változás a dologban h hányra kell menni azt most tudtam meg én is, pedig pár napja már tudja anyum mégse szólt.

Mivel barátnőm dolgozik (vendégei vannak) így nem tudta mindegyiket eltenni csak egyet így mi nem érünk oda időben. Mert ő még gyorsan megcsinálja a kezét.

Ő most sír hogy neki senki nem szólt hogy változás van és nem érünk oda időre. Most is annyit szóltak h indulnak zárjon ha végez.

Tény hogy szerdán du meg tudta volna csinálni a kezét ( pláne h itthon volt most a cuccai) mivel most gyorsan azt csinálja de ha szerdán megcsinálja akkor odaértunk volna sietve..

Most kinek az oldalára álljak??

Már sok ilyen volt h ha nem állandóan az van h nem az első a pihenés ha van egy kis ideje, hanem előre gondolkodik akkor nincs ez mint most..

Viszont anyutól is szarul esik h nem is szólt holott tudja h neki nem egyszerű eltenni a vendégeit, meg h nem beszéltünk semmit es nem szólt h változás van..

Most bnom úgy érzi h nem fontos, nem vagyunk fontosak..meg meg se beszéltük hogy negyunk mert ilyenkor nem szoktunk több kocsival menni..

2023. júl. 8. 17:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit pattogsz azon, hogy kicsit később értek oda a családhoz amikor ők szóltak későn? Miért kell ezért a barátnődre haragudni? Persze neki egész hétre tökéletesen beosztott timetable-je legyen, amiben ha van egy kis ideje, AKKOR kell ELŐRE megcsinálnia a körmét, ahogy te elvárod... hogyha esetleg valaki a hét későbbi részében valamit bekavar, akkor is ő tudjon ugrani azonnal? Na álljon meg a menet. A te családod szólt későn, akkor had készüljön el úgy, ahogy akar. Te meg nyugodjál meg és mondd meg a szüleidnek, hogy máskor szóljanak időben ha szeretnék, hogy pontosan érkezzetek, egyébként meg ezen nem kell annyit problémázni.
2023. júl. 8. 22:10
 22/25 A kérdező kommentje:

Maga az esemény kb 2hete lett letisztázva h kb fél7re megyünk.

De az h nem ez maradt az időpont nem szólt senki. Én pl ma tudtam meg 2korul.

De nem most találta ki h neki köröm kell, kényelmesen lett volna ideje rá a héten. És nem azon problémázna mindig h neki rohanni kell..

2023. júl. 8. 23:08
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj engedj már meg neki ennyit, hogy akkor csinálja meg a körmét, amikor szeretné! Te mindent tökéletesen csinálsz? Sosincs olyan, hogy á most vmihez nincs kedvem, majd megcsinálom 2 nap múlva? És ha te ennyire tökéletesen működsz is, voálá, ő nem. Legyen ez a legnagyobb problémád a kapcsolatban! Akkor se azon problémázna, hogy rohannia kell, ha nem 3 órával előre szólnak nektek, hogy mikorra érjetek oda.
2023. júl. 8. 23:58
 24/25 anonim ***** válasza:
88%
Anyudék a hibásak. Tök mindegy mire lett volna ideje barátnődnek, másképp számolt az idejével, mert másképp tudta. Amúgy is köt érdekel, hogy késtetek? Mindenki akkor megy amikor tud.
2023. júl. 9. 11:51
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan szellemi fogyatékos vagy??

Mindenki leírta, hogy anyád a hibás. De te tovább pörögsz azon, hogy a csajod munka után egy hétköznap pihenni merészelt, és ha akkor nem pihent volna, hanem... akkor most...

Neked ez ennyire fizikai fájdalmat okoz, hogy leült egy délután a se99ére? Mennyi időt mert ülni, ami alatt akár kilakkozhatta volna a körmét? Fél óra?

És nem, nem azért fogtok késni, mert ő nem tudta máskor megcsinálni a körmét. Amúgy ha szerdán csinálja meg, szombatra akkor is lepattog a pichába. Hanem azért, mert a bunkó anyád csak délután kettőkor méltóztatik szólni! Velem játszaná el anyós, én konkrétan el is küldtem volna melegebbre, és el se megyek. Ez a tisztelet teljes hiánya. Nem a csicskája, hogy csettint és ugrik, még csak nem is rokonok. Tartsa tiszteletben más ember munkáját (vendégeket kell lemondania) és a szabadidejét! Milyen vendéglátó már, hogy aznap szól, hogy hányra kell menni? Azt hiszi, másnak sincs dolga? Gondolom, nyugdíjas a drága mama.

2023. júl. 9. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!