Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben vagyok hibás?Igazam volt?Reggel írt rám a lány,h mikor találkozunk. Estig dolgom volt, nem olvastam el az üzenetet. Napközben többször ramirt H minden ok- e
Ember, annyival sem tiszteled meg, hogy megnyisd az uzenetet, es irj neki hogy nem akarsz talalkozni.
Megertem, hogy miert poccent be, bar valszeg o meg nem tudja, hogy az ilyeneket hagyni kell a fenebe, semmit nem er, ha a masik tepi a szajat.
Ha megkérdeznék tőlem, hogy mi az a dolog, ami úgy igazán felbsz....az, hogy írok valakinek és látom, hogy fent volt, de mégsem válaszol, még egy telibetekert pontot se, semmit....na ez, előkelő helyen szerepelne.
Illik válaszolni azért legelabb annyit, hogy "bocsi dolgom van", azért gondoljunk bele milyen világban élünk, annyi gyilkosság, támadás történik, hogy akarva akaratlanul is arra gondol az ember, hogy valami baj érte a másikat....szóval azért, hogy a másikat ne bssza szét az ideg, illik legelabb írni annyit, hogy "bssz szájba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!