Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyiben vagyok hibás?Igazam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben vagyok hibás?Igazam volt?Reggel írt rám a lány,h mikor találkozunk. Estig dolgom volt, nem olvastam el az üzenetet. Napközben többször ramirt H minden ok- e

Figyelt kérdés
Igaz ,hogy elérhető voltam többször ,de az ő uzijet nem olvastam. Erre este beporgott, elkezdett eszeveszett módon írogatni, H miért nem válaszolok neki. Erre bepoccentem és azt mondtam neki,H elmebeteg, non stop irogatott. Nekem kicsi térre volt a napokbsn szükségem. Nehéz időszakon van. Nem beszélünk pár napja, nem érzem magam hibásnak.
2023. máj. 23. 22:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tehát a kvázi párodat szrok le nagy ívben. Én egy utolsó üzenetben megírnám, hogy bocs, részemről vége, csá.

Az a nagy helyzet hogy bunkó vagy és még csak észre sem veszed.

Az meg a francot nem érdekli, hogy nehéz időszakon mész át, már bocs. Nem te vagy az egyetlen, mégsem tahóskodunk a párunkkal.

2023. máj. 24. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!