Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben vagyok hibás?Igazam volt?Reggel írt rám a lány,h mikor találkozunk. Estig dolgom volt, nem olvastam el az üzenetet. Napközben többször ramirt H minden ok- e
A lány sokkal jobban jár nélküled.
N
14#
Én személy szerint nem így gondolom, mert a kérdező olyan helyzetben van hogy igazából ismerkednie se kellene. Ha te nehéz időszakot élsz át, akkor nekiállsz csevegni? Én biztos, hogy nem. A fő hibás a kérdező. Másrészt azért írt neki a csaj, mert találkozóról volt szó, pluszban látta, hogy elérhető volt mégse írt vissza. Ez az sugallja, hogy egyáltalán nem érdekelte a kérdezőt a nő. Jogos, hogy kiakadt!
Az megint más, hogy tudassa, hogy nincs kedve, vagy ír egy üzenetet, hogy ilyenkor több időm lesz, de egyszerűen nem írt neki vissza miközben randiról volt szó. Ez bunkó viselkedés és egyáltalán nem számít, hogy nő, vagy férfi a kérdező neme!
Pedig te vagy a hibás. Téged egyáltalán nem érdekel ez a nő. Ismerkedsz vele, hogy elüsd a szabadidőd, de ennyi. Ha érdekelne, akkor nehéz időszak ide vagy oda, találkoznál vele, vagy legalább válaszolnál az üzeneteire, mert pozitív érzéssel töltene el. Ehelyett csak púp a hátadon, nyűg vele foglalkozzál, van elég gondod.
Nincs azzal baj, hogy így érzel. De akkor még ne játsz vele, ne tartogasd talonban, hanem mond meg neki a frankót. És ha aztán is írogat, akkor lehet felháborodni. De így nem.
Ő azt gondolja kapcsolatban vagytok, vagy legalábbis komolyabban arra felé hajlik a történet. Abba pedig nem fér bele, hogy napokig nem beszéltek, és amikor ír is lexarod, mert neked most épp nehezebb.
9
Trhát, ha eltérő velemény van, akkor az savazás?
Nem volt igazad! Miért nem lehet annyi betut szarni, hogy "igen, ok minden" ezt mig leirtam, két mp volt! 2!!!!!!!!!!
Térre van szukséged? Akkor minek van baratnőd? Ő nem egy szatyor, hogy akkor veszed le a fogasrol, amikor kell.
Meglepő módon a nők is csak érző,emberi lények és engem például fullra fel tud qrni,amikor valaki ennyire önző,korlátolt f...sz!!!
Nem azzal van a baj,hogy nem vagy rá kíváncsi,hanem hogy kínzod,ahelyett,hogy egyenesen megmondanád ezt neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!