Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajándekozásnál nem azt kaptad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándekozásnál nem azt kaptad vissza a párodtól amit te adtál. Melyikünk lehet a hibás?

Figyelt kérdés

El lehet ítélni de attól még énis ember vagyok. Olyan helyen dolgoztam eveken keresztul ahonnan sajnos terhesseg miatt kiraktak ,nem voltam rendesen bejelentve sem.

A parkalcsolatomba a bajok csak akkor jottek amikor 7 ev ismerkedes utan osszekoltoztunk.

Tehat maradt a 28.500 ft / ho nekem sajnos.

Szerettem volna ezuttal az ajandekozasra tobbet kolteni mint amit megengedhetnek magamnak igy 1 evvel korabban elkezdtem ra gyujteni !

Aprankent vasaroltam

Alig vartam hogy eljojjon a nap mikor atadhatom es lathatom az arcan az oromot

Az orom megvolt es en nagyon boldog voltam,tenyleg szivbol adtam!

(Mindenbol márkásat vettem,nadrag 65 ezer,pulover 52 ezer,cipo 86 ezer ft,kabat 70ezer)

Elerkezett az en szuletesnapom is,bar azt az erteket vissza nem vartam de azt igen hogy az en ajandekom is ekkora figyelemmel lesz majd kivalasztva.

Sajnos nem igy lett

Oriasi pofonkent er az hogy szembesultem a parom a meretem se tudja

3 ajandekot kaptam

1 db cipot ami 1 szammal nagyobb

(Markas cuccok de osszesen kerultem 43 ezer ftba)

2 polot ami 3 szammal kisebb

Az ajandekokbol semmi se volt hordhato

Ezt kozoltem parommal hogy sajnos semmi se lesz jo

Kozolte velem idegesen akkor kuld vissza es majd vissza adjak az arat.

Ott szembesultem vele hogy toredeke se volt annak akit o kapott tolem

Nekem alig van penzem,de neki van fizetese

Koszonom hogy leirhattam

Igazabol csak jolesett kiadni magambol ezt

2023. okt. 1. 11:14
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Mielott valaki ezekbe is csak belekotne

Amiket kaptam szuletesnap,nevnap penz azt is mind az ajandekba forgattam.

(Igen nalunk szokas penzt ajandekozni mai napig).

2023. okt. 1. 11:15
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

"Tehat maradt a 28.500 ft / ho nekem sajnos."

"Mindenbol márkásat vettem,nadrag 65 ezer,pulover 52 ezer,cipo 86 ezer ft,kabat 70ezer"

"Amiket kaptam szuletesnap,nevnap penz azt is mind az ajandekba forgattam."

Nem vagy normális, ilyet nem csinál senki kb.

A párod meg kb átnéz rajtad, mert a fentiek alapján az önbecsülésed nulla, ha rááldozol mindent, amid nincs, azt is. Na ő is nullába tart, magát meg amibe te...

Ez így halálra ítélt. De te nem fogsz változni.

2023. okt. 1. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Nettó 500-at keresek, de eszembe nem jutna a pasimnak ennyi pénzért venni ajándékot. Ismered a mondást, hogy addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér?

Az tényleg kicsit gáz, hogy nem tudja a mértedet, de nehogymár probléma legyen, hogy az ember a pénztárcájához igazítja a költekezését.

2023. okt. 1. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Neki van fizetése, amiből fizeti a rezsit, az étkezéseteket, az egyéb kiadásokat. Eltart téged és a közös gyereketeket, ami bizony nem két fillér. A te havi huszonezer Ft-od annak töredéke.

Miről beszélsz te jódolgodban?

A 4-éves fiam ovis, a kislányom 2 éves. Végig távmunkában dolgoztam, dolgozom úgy, hogy megvan a napi levegözés, játék, fejlesztő közösségi foglalkozások, háztartás, stb.

Te meg itt nyafogsz holmi ajándékok miatt?!

Szégyen.

2023. okt. 1. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy tényleg mekkora már, hogy a pasid tart el, de fájlalod, hogy nem vett elég drága ajándékot...
2023. okt. 1. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

"Eltart téged és a közös gyereketeket, ami bizony nem két fillér."

Milyen gyerek?

Hol olvastatok ti gyereket?

(Ha annyira gyerekezünk, GYES 25.650.- , csp. 12.200.-)

Én a 28.500.-nál valami rokkantsági segélyre gondolok inkább, gyerek kizárt...

Azt se írja, mióta élnek együtt, igazából se füle, se farka a sztorinak.

2023. okt. 1. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Írja a kérdésben, hogy a terhesség miatt rakták ki az előző melóhelyéről, mert be sem volt jelentve. Azt tényleg nem írja, hogy mióta élnek együtt, de azt igen, hogy a kapcsolat az összeköltözés előtt már 7 éves volt, tehát ennél csak több ideje lehetnek együtt. Azt én sem tudom, miért annyit kap, amennyit, gondolom, mert nem volt bejelentve vagy passz.

És tényleg gáz, kérdező, hogy nulla megtakarításod van, de még azt is ilyen túlárazott, kb. haszontalan ajándékokra költöd, ahelyett, hogy valami kézzel fogható tartalékot képeznél magadnak/magatoknak. Adhattál volna valami kézzel készített kulcstartót vagy akármit, azon is látszik, hogy beletetted az energiát, de legalább nem egy vagyon, főleg nem úgy, hogy közben szegényebb vagy, mint a templom egere.

Az is gáz, hogy a pasid nem tudja a méreted. Jobb lett volna, ha ad egy keretösszeget és azt mondja, arra költöd, amire csak szeretnéd, akkor nincs belőle ez a sértődés.

2023. okt. 1. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért a csórók akarnak mindig a legjobban flancolni.
2023. okt. 1. 14:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Te vagy a hibás és a hálátlan dög.
2023. okt. 1. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocs, elkerülte a figyelmem.

Így viszont szerintem kitaláció...

2023. okt. 1. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!