Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándekozásnál nem azt kaptad vissza a párodtól amit te adtál. Melyikünk lehet a hibás?
El lehet ítélni de attól még énis ember vagyok. Olyan helyen dolgoztam eveken keresztul ahonnan sajnos terhesseg miatt kiraktak ,nem voltam rendesen bejelentve sem.
A parkalcsolatomba a bajok csak akkor jottek amikor 7 ev ismerkedes utan osszekoltoztunk.
Tehat maradt a 28.500 ft / ho nekem sajnos.
Szerettem volna ezuttal az ajandekozasra tobbet kolteni mint amit megengedhetnek magamnak igy 1 evvel korabban elkezdtem ra gyujteni !
Aprankent vasaroltam
Alig vartam hogy eljojjon a nap mikor atadhatom es lathatom az arcan az oromot
Az orom megvolt es en nagyon boldog voltam,tenyleg szivbol adtam!
(Mindenbol márkásat vettem,nadrag 65 ezer,pulover 52 ezer,cipo 86 ezer ft,kabat 70ezer)
Elerkezett az en szuletesnapom is,bar azt az erteket vissza nem vartam de azt igen hogy az en ajandekom is ekkora figyelemmel lesz majd kivalasztva.
Sajnos nem igy lett
Oriasi pofonkent er az hogy szembesultem a parom a meretem se tudja
3 ajandekot kaptam
1 db cipot ami 1 szammal nagyobb
(Markas cuccok de osszesen kerultem 43 ezer ftba)
2 polot ami 3 szammal kisebb
Az ajandekokbol semmi se volt hordhato
Ezt kozoltem parommal hogy sajnos semmi se lesz jo
Kozolte velem idegesen akkor kuld vissza es majd vissza adjak az arat.
Ott szembesultem vele hogy toredeke se volt annak akit o kapott tolem
Nekem alig van penzem,de neki van fizetese
Koszonom hogy leirhattam
Igazabol csak jolesett kiadni magambol ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!