Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam őszintén vagy ne vegyem el az önbizalmát még jobban?
21 Persze lelketlenség kiszeretni valakiből emiatt, de mondjuk az érthető hogy nem akarja az egész családját finanszírozni. De mondjuk ettől nem kiszeretni kellene belőle hanem elmondani hogy irreális hogy az egész családja az ő keresetétől fog függeni, és így szakítani, hogy közben még szereti.
Tényleg sok olyan család van ahol egy kiválasztottat akarnak jó állásba jó házasságba juttatni és azon keresztül gazdagodni, de ha a családja is tesz a boldogulásért, az más.
Én megmondanám neki az igazat. Az ember akkor tud fejlődni, ha tudja, hogy a másik miért szakított vele. Ha nem tudja, akkor magában fog tépelődni, hogy vajon mi az ördög nem stimmelt, és még sokkal több szorongás lesz benne, mintha tudná az igazat.
Amúgy pedig nem tudom, miért kell belőle akkora ügyet csinálni, hogy a nagyon eltérő családi hátterű emberek általában nem passzolnak egymáshoz, mert nagyon eltérő értékeket, szemléletet hoznak magukkal.
Aztán a következő csaj is emiatt szakít vele, meg az azutáni is, ő meg csak pislog, hogy mi a baj.
Persze tudom, sokkal kényelmesebb nem mondani semmit, és azzal ámítgatni magunkat, hogy neki is ez a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!