Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, megcsalt párja szétvagdosta Herczeg Zoltán ruháit?
Összes ruháit szétvágta, egzotikus bőrökből készített csizmáit neonzöld festékkel öntötte le. A milliós festményeit elégette.
#28 ma 15:57
"Vannak házaim, lakásaim. Képzeld, mégis 58nm2-en élek, vagy 100nm2-es családi házban. Sikeres vagyok..."
Vagy ez egy kitalált történet is. Itt sokan össze hazudoznak mindent. Én meg vadászpilóta voltam 12 évig.
Megérdemelte.
A nő amúgy ronda, mint a bűn.
31. Jól beszélsz! Ez is az én szövegem volt. Viszont két féle ember létezik, az egyik kamuzik, a másik nem. Na én melyik vagyok?
Óóó hát persze, szerinted a kamus! Az egó már csak ilyen. Mennyit tennél fel arra hogy amiket leírtam, azok nincsenek meg nekem?
Itt megint elágazóhoz értünk. Kétféle ember létezik itt is. Az egyik habi, aki valamilyen indokkal kiszáll a dologból, általában lekezelően nyilatkozik a másikról, óóóó hát egy ilyen kamugépet ki vesz komolyan stb. A másik beleáll a fogadásba.
Elágazó, de itt az út vége. Az egyik nyer, a másik veszít.
Ránézésre én téged a habi kategóriába sorolnám, főleg azért mert az életbe még az alapoknál sem tartasz. Duma, duma, duma. Nincs ezzel baj, zavar ha így is kezellek?
Mennyire vagy jelen az üzleti életben? Most nem a "telepi adok-veszek-haljak meg nem lopott" csoportra gondoltam.
Hogy ma aki felszínen van, ki miért van a felszínen, ki miért van felszínen, ki kivel van, ki milyen körökbe tartozik témára gondoltam.
Mondok valamit. Egy új S-Class nem spórolt pénzekből jön össze. Még csak nem is seftelésből. Egy ilyen autó egy szívesség, egy biznisz, egy aláírás. Az hogy kiből mi lehet, az is hasonló képen működik.
Itt egy hasonlat hogy megértsd. Lehetsz te zseniális focista, ha nem engednek pályára. Ha viszont ismered az edző bá'-t, vagy a klub tulajdonosát, akár gyenge képességekkel is a kezdőben lépsz pályára.
Aztán van az edző bá'-nak is egy feneketlen zsebe, meg a klub tulajának is. Mindenki addig van felszínen, ameddig az érdekek ki vannak elégítve.
Mire is kellene irigykednem? Vagy kire? Haver, én nem az a pajtid vagyok, aki rá van függve a designer cipőkre, aki a használt balenciaga-ért 150-et adna.
Ja hogy egy hulladék gyk-n mit keresek? Van időm. Megtehetem. Fétis. Mazochizmus. Szórakozás. Válaszd ki a neked szimpatikusat!
Szerintem nem volt helyes amit a nő tett, de hát elég rájuk nézni. Egyik sem tűnik Mensa tagnak. Az ilyenek így intézik az ügyeiket. A pasi végül is nem szakított vele, dolgoznak a kapcsolatukon, happy end.
Nem tudom te milyen társkeresőket nézel, de ez a nő olyan ronda hogy riogatni lehetne vele. Én nem vagyok irigy, elismerem ha valaki szép, pl Palvin Barbi vagy a hasonló kaliberű nők. De neki szegénynek már nincsenek arcvonásai, a szeme alig látszik ki a fejéből annyi műanyag lett belenyomva. Az egész egy szétcsúszott puha masszára emlékeztet.
Gyerekes!
Az úrhoz gyerek is!
Így jár az aki a pénzbe szerelmes!
Az úrral közel egyidős a hölgy
Aki egyébként jól menő vállalkozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!