Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szemmel - a korosztályának - Jákob Zoltán egy kívánatos férfi?
Figyelt kérdés
Nyilván a fiatal nőknek már csak a kor végett sem az, de a negyveneseknek kb. a zsánere, ugye?2023. febr. 27. 13:56
1/16 anonim válasza:
Csak a külsejét nézve szerintem nyilvánvalóan nem az. De ugyanaz a vonzereje, mint Mészáros Lőrincnek... Pénz és hogy az elithez tartozik. Lehet művelt, okos, magabiztos, ami szintén vonzóvá teheti a fiatalabb nők számára is.
2/16 anonim válasza:
Láttam róla fiatalabb kori képeket - azokon nem volt olyan hű, de jó képű, de erős átlag, picit átlag felett... a mostani kinézete egy értelmesebb 40es nő számára katasztrófa - látszik, mennyire mű az arca, 100%, hogy műttette magát, volt szájfeltöltése, festeti a haját, biztos hogy az arcát is műtötték vagy telebotoxozták... már-már karikatúraszerűen metroszexuális. Biztos van, akinek ez a zsánere, de sztem nem a többségnek (inkább mondanám azt, hogy a szétműtött 20éves instalibáknak ez a zsánere, hogy idősebb, gazdag, eltartja, de azért nem is az igénytelen nagyon trotty köpedelem külsővel rendelkezik, meg lehet vele azért jelenni, meg nagyjából hasonló a stílusuk is).
3/16 anonim válasza:
Az izraelita műkörmös?
Nem, köszi...
4/16 anonim válasza:
40 éves vagyok és nem az esetem, mert ránézek és melegnek látom. Ha nem meleg, akkor meg kb. azt nézem ki belőle, hogy a nőnek kell leteperni, nem fordítva.
6/16 anonim válasza:
Ez az ember egyre inkább úgy néz ki, mint Lakatos Márk...
7/16 anonim válasza:
Én a vízkirálynak sem tudom a nevét. Láttam egyszer a cápák közöttben, szóval arcra tudnám, de végsősoron ennyit ér a hírnév, ha pénzed van. Kb senki le se szarja. Egyébként sem egy előnyös vonás, ha mutatod mid van, mennyid van. Azt kéne megmutatni ezek nélkül milyen ember vagy. Így csak egy nagyzolós, mutogatós, pöcs látszatát keltik.
9/16 anonim válasza:
Szerintem nincs vele kulonosebb gond, kulsore, ha megismernem es normalis lenne, tudnam vonzonak tartani.
Viszont ket embert is ismerek, akik ismerik szemelyesen, az egyik a kormosom a masik meg egy csaladtag, akivel dolgoztak egyutt egy projekten, es mind a ketten egy borzaszto, elviselhetetlen egoista parasztnak tartjak.
Tiktokon konnyu eloadni a jo fej, kedves ember latszatat, aki megengedi a kisfiunak, hogy beuljon a Ferrariba es hasonlok, de talan nem veletlenul van egyedul o sem.
10/16 anonim válasza:
A penz elrontotta. Nagyravagyo pocs, kar mert lehetett volna normalis ember belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!