Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg egyre kívánatosabbak a kor előrehaladtával, a nők pedig egyre kevésbé?

Figyelt kérdés

[link]

De ezt igazolja a másik híres kép is, aminek nem tudom az eredetét, de több száz weboldalon kihozza a kereső:

[link]

Ha valaki esetleg tudja, milyen kutatás eredménye a fenti kép, esetleg írja le válaszba. Előre is köszönöm. Hallottam olyasmiről, hogy talán a University of Texas kutatása, de abszolút nem vagyok benne biztos. Rátok vár a feladat, mint elveszett ereklyék fosztogatói, hogy megtaláljátok a legenda forrását.

2018. dec. 18. 20:01
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%

:DD

Karácsonyi ajándék a szipogóknak: Igen.

Amúgy nem.

2018. dec. 18. 20:03
 2/35 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ez így van. (71F) Nem kérek privátot!
2018. dec. 18. 20:03
 3/35 anonim ***** válasza:
78%
Lehet benne némi igazság, de nem érdemes egy ilyen maszlagot se ráhúzni az egész emberiségre, mert minden egyén más és más. A kívánatosság ugyanis elsősorban az egyéniségtől függ, nem a kortól.
2018. dec. 18. 20:05
 4/35 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként ez b..romság.

Egyéntől és pénztárcától függ, hogy ki mennyit foglalkozik a külsejével, mennyire van igénye arra, hogy foglalkozzon ezzel.

Ha a háztartásba és a gyereknevelésbe a férfi is besegít, akkor a nőnek több ideje jut arra, hogy pl. eljárjon sportolni, vagy csak otthon tornázzon egy keveset.

A 2. kép meg szerintem elavult, abból kifolyólag is, hogy a gyerekszülés ideje kitevődött és egyre több 30-as szül gyereket. Plusz állítólag a 30-40 év közötti nőket nagyon dicsérik.

2018. dec. 18. 20:07
 5/35 anonim ***** válasza:
94%
Így van. Szerelmes vagyok a szomszéd 70 éves bácsiba. Olyan szexi, mikor csoszog le a boltba. Csak attol félek, lassan öreg leszek 23 évesen ehhez a fiatal, alig 70 éves csődörhöz és nem bírom a tempót.
2018. dec. 18. 20:08
 6/35 anonim ***** válasza:
93%

Csak azok a férfiak lesznek 50 felett a legkívánatosabbak, ha 20 és 50 között naponta öt kérdést kiírnak erről a gyakorin, és minden esetben linkelik a forrás nélküli diagrammot.

Sajnos neked ez ma sem jött össze. De azért szép próbálkozás volt.

2018. dec. 18. 20:10
 7/35 anonim ***** válasza:
2%
Így igaz,tapasztalat.
2018. dec. 18. 20:12
 8/35 anonim ***** válasza:
95%

Én már vagy 100x láttam ezt a diagramot itt gyakorin, pedig nem járok fel napi szinten, hanem lassan már csak hetente.

Mondd fiam, van neked életed?

2018. dec. 18. 20:12
 9/35 anonim ***** válasza:
93%
Azért én örülök annak ,hogy nem ez a naaagy valóság ami ezen az oldalon megy (na meg sok más egyéb oldalon)
2018. dec. 18. 20:13
 10/35 anonim ***** válasza:
13%

Több nőhöz volt közöm 29-31 éves korom között, mint 18-23 éves korom között.

32/f

2018. dec. 18. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!