Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg egyre kívánatosabbak a kor előrehaladtával, a nők pedig egyre kevésbé?
De ezt igazolja a másik híres kép is, aminek nem tudom az eredetét, de több száz weboldalon kihozza a kereső:
Ha valaki esetleg tudja, milyen kutatás eredménye a fenti kép, esetleg írja le válaszba. Előre is köszönöm. Hallottam olyasmiről, hogy talán a University of Texas kutatása, de abszolút nem vagyok benne biztos. Rátok vár a feladat, mint elveszett ereklyék fosztogatói, hogy megtaláljátok a legenda forrását.
Igaz ez azért a valóságban is szerintem. Már csak azért is, mert kevésbé rugózik egy tapasztaltabb férfi azon, hogy most odamenjen-ne menjen, vajon van esélye-nincs esély és kevesebb ideig nyalogatja a "sebeit" miután visszautasítják. A többi meg már csak a bónusz.
32/f
Ez így hülyeség.
Igen, sok férfi sok esetben jobban néz ki 30-as (akár 40-es) éveiben mint előbb. Legalábbis az ismeretségi körömben rengeteg ilyen van. De ez nem jelenti azt hogy ha egy nő elmúlt 30 és addig vonzó volt akkor utána nem lesz az.
Sokan nők és férfiak is, minden hülyeségre (a korra is) ráhúzzák hogy miért hagyták el magukat.
Ez a legtöbb esetben kifogás.
Mellesleg rengeteg férfi 40 éves korára teljesen elhagyja magát, ahogy a nők is. Ez abszolút egyénfüggő.
Ahogy írod és akkor még megtörhet a karrierjük, az egészségük, millió dolog történik útközben, nem pedig csiribi csiribá kívánatos középkorúvá válik az esetlen húszéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!