Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak tényleg egyre kívánatosabbak a kor előrehaladtával, a nők pedig egyre kevésbé?

Figyelt kérdés

[link]

De ezt igazolja a másik híres kép is, aminek nem tudom az eredetét, de több száz weboldalon kihozza a kereső:

[link]

Ha valaki esetleg tudja, milyen kutatás eredménye a fenti kép, esetleg írja le válaszba. Előre is köszönöm. Hallottam olyasmiről, hogy talán a University of Texas kutatása, de abszolút nem vagyok benne biztos. Rátok vár a feladat, mint elveszett ereklyék fosztogatói, hogy megtaláljátok a legenda forrását.

2018. dec. 18. 20:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%

Miért, egy vadidegen nőtől mégis mit akarjanak első látásra? Egyből feleségül venni? Bőven elég, ha vonzónak találják, kezdetnek más nem is kell. Amúgy tényleg nem a kor számít, hanem ez, hogy milyen életmódot folytatsz. A sport és az egészséges étkezés, sok alvás és kevés stressz mindenképp vonzóvá tesz, akár 20 éves vagy, akár 45.

2018. dec. 19. 20:11
 32/35 anonim ***** válasza:
70%

"egészen pontosan meg tudja mondani mindenki egy emberről, hogy ronda-e vagy nem"

Hogy ronda-e vagy nem, azt igen, ahogy a kisbabás példát is írtam, de egy hetero nő és egy leszbikus nő nem ugyanazzal a szemmel néz meg egy férfit.

2018. dec. 20. 18:58
 33/35 anonim ***** válasza:
79%
Jó neked, ha te egyre kívánatosabbnak látod őket.
2019. jan. 7. 00:08
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagyok hajlandó végigolvasni egy ilyen bullshit cikket, de ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, pont, hogy a nőket látom hosszabb ideig vonzónak, mert a nagy átlagot nézve gyárilag lágyabb vonásaik vannak, mint a férfiaknak. A gyermeki bájra bukom, az meg 18-20 év felett szép fokozatosan kiveszik a legtöbb fiúból. Más lányok nevében nem tudok nyilatkozni.
2019. jan. 7. 00:43
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Magamról nem tudok nyilatkozni, de a férjem határozottan vonzóbb lett. Az arca sokkal markánsabb lett a korral és 30 évesen rájött, hogy többet kell tennie azért hogy megőrizze a testsúlyát. Elkezdett rendszeresen sportolni és most 41 évesen olyan teste van mint Jason Statham-nek. Szó szerint csorog a nyálam amikor átöltözik előttem :D
2019. jan. 7. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!