Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fölösleges abban reménykednem, hogy majd a kor előrehaladtával lesz esélyem az ellenkező nemnél?
Figyelt kérdés
Sokan mondták már nekem, hogy ha majd megérnek a lányok, akkor nem lesznek annyira felszínesek.
Ez igaz?
Vagy valszeg akkor sem fogok nekik bejönni külsőleg?
2015. nov. 7. 21:37
1/7 anonim válasza:
Pár év múlva hirtelen fel fog menni az értéked rengeteg nő szemében. A harmincas évei elején járó férfi cefetül sok nő szemében egy tökéleten apajelölt, ezek a nők jellemzően azok, akik a fiatal éveiket végigtombolták, egyik faszról a másikra vándoroltak, aztán amikor elkezdett elhalványulni a szépségük rájöttek, hogy már nem annyira kívánatosak, szóval fénysebességgel nekiállnak férfit keresni, aki majd hosszabb távon velük maradhat és, ha nem futnak ki a biológiai idejükből, akkor még gyereket is tudnak szülni. No offense, de ezekből a precedensekből származik a "kurväból lesz a legjobb feleség", hisz, akit világéletében csak megßasztak (amibe mellesleg önként ment bele), aztán eldobták, mint a taknyos zsebkendőt, na az fogja legjobban értékelni azt, aki nem csak megkúrni akarja, hanem egy életet is hajlandó leélni vele. A harmincas, egyedülálló férfiak ezért annyira népszerűek az ilyen nők között. Egy ilyen férfi már kiépített egy olyan egzisztenciális hátteret, ami vonzza azokat a nőket, akik több évnyi parizás után feleszméltek és 2 perc alatt akarnak valakit, akivel a kapcsolat nem csak 2 koktélig, meg egy gyors ßaszásig tart a vécében, hanem évtizedekben és gyerekekben mérhető ideig.
2/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges,a nők ugyanolyan felszínesek,teljesen mindegy mennyi idősek...
Én is azt hittem,majd ha idősebb leszek,jobb lesz,aztán most sincs ugyanúgy esélyem a nőknél,ahogyan régen sem volt.
24/F
3/7 anonim válasza:
Szerintem 45 felett sikered lesz,mert akkor rohamosan csökken a férfiak száma
4/7 anonim válasza:
Felszínes felszínes felszínes felszínes felszínes felszínes felszínes felszínes........
Megsirassalak?
5/7 anonim válasza:
30 éves korára a legtöbb nő nagyon megváltozik! előtör belőlük a családalapítás utáni vágy, kinövik a helyi menő csávókat és sokan már olyan férfit keresnek aki megbízható és nem egy tapló paraszt! persze általánosítani nem lehet, de nekem azok a tapasztalataim, hogy 30 körül a nők már árgus szemekkel kémlelik a klasszikus értelemben vett "normális"-nak mondott srácokat. persze a tutyimutyiság ekkor sem lesz befutó, de az esélyek nőnek.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is felesleges, egy részük nem is változik.
Bár ki tudja.
7/7 anonim válasza:
Feleseleges reménykedni, tapasztalatból írom sajnos...
Huszonéves srác vagyok, örök egyedülálló a nők felszínessége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!