Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezhet az, hogy az idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet az, hogy az idő előrehaladtával egy férfi egyre érzékenyebb lesz?

Figyelt kérdés
Én folyamatosan ezt érzem. Régebben teljesen más voltam. Mindenki azt mondja, hogy a sebek az idő előrehaladtával egyre inkább begyógyulnak, de én egyre inkább összetörtebbnek, és reményvesztettebbnek érzem magam. Hogyan érhetném el, hogy saját magamat erősebbé tegyem? Pszichológushoz járok, de az csak heti egy alkalom..

2015. máj. 26. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondom, formálódik, finomodik, mint a bor. Ha úgy érzed, gáz van, nem árt a pszichomókus, de szerintem egy őszinte barát 100X többet ér, és megannyi kiadós dugás. :)
2015. máj. 27. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Én mindig is ilyen voltam. Ez szerintem nem lenne baj, ha ilyen valaki, csak ebben a mai világban így nehéz élni sajnos.
2015. máj. 27. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Születèsedtõl kezdve, folyamatosan èrnek különbözõ ingerek.Szemèlyisèged, (körvonalaid), ezeknek az ingereknek, informàcióknak a hatàsa alatt alakul ki.Szemèlyisèged tulajdonkèppen vàltozik, formàlòdik.Szemèlyisèged, a mùlttban összeszedett informàciòkból, beidegzôdèsekbõl, különbözõ jellemvonàsokkal való beazonosulàsokból èpül fel.

Valódi lènyed, ezekkel a beidegzõdèsekkel, beazonosulàsokkal van betakarva.

Az idõ haladtàval, ezek az informàciók, rètegek, beidegzõdèsek, egyre csak szaporodhatnak.

A kèrdèsed, hogyan tehetnèd magadat erõsebbè?

A fent leìrtakat tudatosìtsd, èrtsd meg.Lègy spontàn, ne gondold, hogy ilyen meg olyan vagy.Hagyd, hogy a jelenben dõljön el minden.Vedd èszre amikor beazonosulsz egy hangulattal, vagy jellemzõvel, ès tèrj vissza a jelenbeli helyzetbe, cselekvèsbe.

Valódi lènyed, nem ilyen vagy olyan.Valódi lènyeddel spontàn jelenlèt vagy.Nem szenvedõ alany, inkàbb èlõ emberi lény!

2015. máj. 27. 09:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Rossz a pszichológusod. Egyébként az öregkorral lesznek szenzitívebbek az emberek, vagy ha 40 felett rádöbbennek, hogy nem úgy alakult az életük és egyedül vannak.
2015. máj. 27. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!