Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek végre férfi?
Nem tanulni lehet, hanem eldönteni.
Amúgy én hülye idézeteket olvasva tettem túl magam azon, hogy gyenge vagyok... :D
Csak a gyengék sírnak. Én midíg erre gondolok. Meg tán a kesergéssel rövidíted az életed meg hamarabb leszel beteg meg ilyenek. Inkább vegyél egy nagy levegő tegyél mindenre és kezdj mosogni valamit. Ne divatból, hanem magad miatt.
a kontroll megtartása a kulcs,ennyi.
párbeszédben,cselekvésben mindenben.
ha elveszted,vagy átadod a kontrollt,akkor nem lesz tied a nő.
Nekem a cinizmus segített, röhögni magamon is, milyen szánalmas az egész helyzet. Aztán hideg fejjel kezdtem kapcsolatot, ami nem a mindent elsöprő szerelemre épült, hanem hasonló célokra, ahol mindkét partner dolgozik azon, hogy együtt tudjanak élni, elfogadni a másikat ahogy van. Ez be is vált, 9 éve tart. Itt meg egész jó általános tanácsok vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!