Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha összejönnél egy lánnyal és mindenki azzal jönne, hogy nem illik hozzád, mert csúnya?
Én megmondanám nekik hogy te neked ő kell. Ha a szüleim le csúnyáznák a szerelmem biztos lenne itthon nemulass. Ha szereted nem számít hogy néz ki! Ne a külsőségre menj.
Különben is? Hogy szakítanál vele? Nem kellesz mert azt mondják csúnya vagy. Szerinted mennyire menne tönkre a lány.
Ha csúnya nem jöttél volna vele ösdze. Állj ki mellette azt javaslom!
Barátom se tetszett mimdenkinek. De nekem ő az aki kell .
Már rég történt.
Befolyásoltak és el is hagytam.
#2: Micsoda????
Bocsi, egyszerre küldtük a kommentet, úgyhogy csak most láttam, amit kiírtál. De miért? Pontosan mi történt, mit mondtál neki? Ez nagy butaság volt, remélem tudod! :(
Fogadjunk interneten szakitottal vele arra hivatkozva hogy nincs idod...
Azota mi lett?
Semmit.
Emiatt ne szakíts vele, mert külsőre nem úgy néz ki mint, ahogy a körülötted lévő emberek elvárják. Boldogok vagytok és ez a lényeg. :) Sokszor szoktam írni, akinek problémája van vele, az az ő problémája és nem a tied/tietek. Minek foglalkoznál/foglalkoznátok más problémájával. :) :D
#8. vagyok.
Tedd egyesszám első személybe, amit írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!