Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szemmel - a korosztályának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel - a korosztályának - Jákob Zoltán egy kívánatos férfi?

Figyelt kérdés
Nyilván a fiatal nőknek már csak a kor végett sem az, de a negyveneseknek kb. a zsánere, ugye?
2023. febr. 27. 13:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Külsőre nem a leghelyesebb férfi,jóindulattal egy 10/6os és akkor tényleg nagyon kedvesen pontoztam.Személyiségét nem nagyon lehet tudni milyen,mert nem élek vele együtt és kamerán keresztül mindenki olyannak mutatja magát amilyennek akarja.Nem lehet annyira rossz ember és a tulajdonságai se lehetnek annyira elfogadhatatlanok.Az viszont tény,hogy a legtöbb nő csak a pénzért lenne vele.
2023. febr. 27. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Nem vonzó.

Én azt sem értem hogy jön azzal a dumával hogy ő azért mutatja amiben él hogy ez bárkinek elérhető. Na de ez sem igaz ám. Ez is általánositás. Egy kisnyugdijas aki beosztja a pénzét annak hogy?

Nekem azok a milliárdosok szimpatikusak akikrol nem is tudok es azok akiken ez meg sem látszik de máshogy tesznek azért hogy másnak is könnyebb legyen. Pl. Jótékonykodik, szervezetet alapít, részt vesz a közjóban és stb. Én soha nem értettem hogy akinek pénze van miért a jaccuzit mutatja vagy az éttermi kaját vagy az autojat. Ezek olyan unalmasak.

Mikor ezerszerte jobb dolgokkal is foglalkozhatna mert megteheti. Millio peldat tudnek sorolni hogy miket.

A love reality-ja meg csupa reklam neki lehet part is talal de nem ez a lenyege. De megmondom oszinten en unalmasnak talalom az ilyen realityket. Két ember magánügyének kéne lennie és nem egy hárem közvetitésnek. Azt gondolom egy igazi férfinak nincs szüksége ilyenekre se a tudományra ami megmondja ki illik hozzá mert van ilyen reality is.

Láttam egyszer egy reality-t na az tényleg érdekes volt. Milliárdos álruhában volt a címe. Egy milliárdos kereskedő régi vágya volt hogy 100 dollárból 1 millios vállalkozást építsen x idő alatt ha nem sikerul akkor meg 1 millioval megtamogatja. Nos 700 ezerig sikerult igy bukta a fogadast de igazabol nem mert megvalositotta a regi vagyat és szerintem nagy dolog volt 100 dollarbol 700 ezret csinalnia ugy hogy eleinte kocsiba aludt.

2023. márc. 1. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
A fiatal teljesen leszázalékolt nyugdijas emberekre gondoltam. Mert ugy emlékszem a fiataloknak mondta, hogy bárkinek elérhető ez ha tesz érte. Na de azokat a fiatal kisnyugdíjasokat akik vágynának ilyenre, de nem tudnak tenni érte miért kinozza ilyen mondatokkal?
2023. márc. 1. 22:42
 14/16 anonim válasza:

Igaz régi kérdés de válaszolok.

Szerintem ő meleg, vagy minimum biszexuális. A stílusából nekem nagyon ez jön le. Az hogy volt már házas, gyerekei is vannak, vagy hogy úgy egyáltalán volt már nőkkel kapcsolata nem jelent semmit. Ez nem véletlen hogy nem tud megmaradni a nők mellett. Voltam már pár hozzá hasonló pasival, tudom miről beszélek.

2023. okt. 20. 18:48
 15/16 anonim válasza:

Az arca miért ilyen ronda? Tudja valaki mi történt vele?

/32 nő vagyok és szerintem nem vonzó...persze jobb egy jackton sírni mint egy biciklin xD

2023. nov. 14. 23:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Női szemmel ha csak a pasít nézem nem valami nagy durranás!

De lehet emberileg(ha nem tudom mi áll anyagilag mögötte lehet a személyiségében valami érték.)

Részemről pont a milliárdjai zavarnának.

Csupasznak kiszolgáltatottnak érezném magam mellette.

Meg van ott egy család aki mindennél fontosabb.

Nem bonyolítja az ember az életét.

Én pont ezért Lölő

feleségét sem irigylem.Keserű ára van ott is a luxusnak.Monjuk Andi maga sem volt csóró.

2023. nov. 20. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!