Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ráírok lányokra facebbokon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ráírok lányokra facebbokon, miért nem írnak vissza? Nem vagyok ronda, úgy nézek ki, mint Schmied Zoltán fiatalabban a mi kis falunkból. Vagy tényleg nem hajlandóan faceen ismerkedni ismeretlen férfiakkal?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar ismerkedni, interneten a nagy számok törvénye játszik, nagyon sokra kell ráírnod hogy kapj egy pozitiv visszajelzést. Hacsak nem vagy vmi burzsuj/hiresség/model külsejű férfi
2019. dec. 17. 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ne Facebookon írogass, mint a sok töketlen szójafiú, hanem kapd össze a golyóidat és menj oda élőben.
2019. dec. 17. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem írok vissza ismeretleneknek. Egyrészt nem erre használom a Facebook-ot, másrészt nem érdekelnek idegenek sablon dumái, amit rajtam kívül még egy tucat másik lánynak elküldött.

20/L

2019. dec. 17. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelességük visszaírni. Miért nem tudod elfogadni, hogy nem írnak vissza? Ezen túllépsz, akkor könnyebben fog menni.
2019. dec. 17. 21:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy kötelességük és nem is vártam el, csak nee esett volna rosszul...
2019. dec. 17. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán van valami közös témátok? Szerintem röhej, hogy sokan a kinézeten vannak leakadva..

Èn úgy vagyok vele, hogy a beszélgetéshez téma kell, esetleg szociális készség, ilyesmi, közös téma, amivel el lehet indítani a beszélgetést. Facebook-os sablon beszélgetésekkel nem tudok mit kezdeni.

Lehet egy pasi szép is vagy csúf, ha egyszerūen nincs mirōl dumálni vele.

2019. dec. 17. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Akit ismerek nőt, többségben nem fog vaidegenekkel ismerkedni facebookon. Akkor már inkább társkeresőre menj. Ott mégis olyan emberek vannak fenn, akik tényleg társat akarnak keresni.
2021. jan. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!