Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy óra buszon, vagy vonaton eltöltött beszélgetés után elmennének randizni egy addig ismeretlen fiúval?
Persze. Egy randi nem a világ, ha nyilvános helyre mentek, kávézó, ilyesmi, akkor semmi gond nem lehet.
Én simán mennék. De nem a lakására.
Férfiként írok.
Ha tényleg van ilyen és megvan az elérhetősége is akkor próbáld meg. Inkább egy nem mint egy talán... Egyet bánok eddigi életemben az pedig egy ilyen lány elszalasztása.
Velem előfordult, hogy egy buszon megismertem egy lányt, elhívtam randira, eljött, szóval nem elképzelhetetlen.
30/F
8. vagyok.
Nem egy ilyen eset volt.
Volt olyan is akivel mikor beszelgettem felszallastol elrepült az idö ugy hogy pillanatoknak tünt (2 ora)ut es olyan volt mikor megerkeztünk mintha csak most szalltunk volna fel, az illetö is csak pislogott hogy jé megerkeztünk? Ö udvariasan nem razott le, elvitt a koliba kocsival, es utana nem kert el szàmot, semmit.
Ezeken kivül is nem egy esetben a vonaton elég voltam nekik többet nem akartak. Pesig nem vagyok ronda
Ha szimpi és tetszik, akkor igen.
De azt azért tudd, hogy a jó beszélgetés nem feltétlenül jelent vonzódást is. Mindenesetre próbáld meg, nincs mit vesztened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!