Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság ráírni egy ismeretlen lányra ismerkedés céljából?
Nem butaság.
Viszont picit az, ha valaki úgy általában nem tud ismerkedni és az internettōl várja a megváltást.
Biztos azért ajánlotta fel a face ismerősnek mert van közös ismerősötök. Ha így van közös ismerősön keresztül érdeklődj Utána. Ha nincs közös ismerősötök más a helyzet, teljesen idegenként, úgy,hogy nem tudsz Róla semmit, óvatosan bánj a ráírással.
Próbáld meg egy "köszönöm,hogy visszajelölöltél!" mondattal,még akkor is, ha nem most jelölt vissza. Meglátod hogy reagál. Ha szimpatikus vagy Neki vidd tovább a szálát, ha egy szmájlit küld vissza nem biztos,hogy érdemes próbálkozni.
Miért van ennyi követője? Csak helyes, vagy valami egyéb tevékenység kapcsán sokan ismerik?
Van közös ismerősünk néhány, de nem vagyok senkivel annyira jóba, hogy csak így érdeklődjek iránta. Nem akarom magam lejáratni sem, nem tudom mit szólna hozzá ha csak annyit írnék, hogy köszi, hogy vissza jelöltél.
Egyébként ahogy látom nem csinál semmi érdekeset, egyszerűen csak szép.
Nem szoktam csajozni, félek kicsit. Nagyon ritkán jelölgetek embereket, ismeretleneket meg főleg, de őt mindig első helyen adja ki, gondoltam lesz ami lesz. Volt már, hogy más szintén ismeretlent jelöltem be, de ők el sem fogadtak. Ki, hogy veszi az ilyesmit ez olyan.
Valami ürüggyel lehet jobb volna, de azt meg nem tudok keríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!