Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerkedek senkivel, mert egy ismeretlen srac nagyon nagy hatással van/volt ram?
Van egy srac akivel az utcan szoktam "talalkozni". Igazabol tok veletlenul talalkoztunk.. Amikor eloszor meglattam,mar akkor - ahogy mondani szoktak - ereztem a szikrakat. Szemezesen kivul nem volt, illetve nincs kozottunk semmilyen kapcsolat, meg nem volt ra alkalom,hogy beszelgessunk,de en nagyon szeretnem megismerni. Amikor meglatom akkor is erzem hogy a gyomromban dobog a szivem es teljesen odavagyok erte. Meg soha nem ereztem ilyet...
Igen am, de kozben vannak mas fiuk is,akik beprobalkoznak nalam,de egyszeruen nem erdekelnek,mert folyton ez a srac jar a fejemben. Es igen,regen en is hulyenek tartottam az ilyen embereket,es azt gondoltam,hogy ilyen nem letezik,de egyszeruen nem tudok tullepni ezen a sracon. Ha megismerkednenk,akkor sem biztos,hogy lenne kozottunk valami,de legalabb tudnam, hogy mi a helyzet. de ez igy nagyon rossz.. A tobbi fiuval meg nem akarok kicseszni, hogy ugy randizok veluk, hogy kozben az jar a fejemben, hogy vajon milyen lenne,ha ezzel a masik sraccal lennek ott. Nagyon elborult vagyok szerinteteK?:D Nektek volt mar ilyen?
Volt hasonló esetem :)
Mindig ugyan azon az utvonalon jàrtam reggelente és a fiú is.Tetszett,bàr azt nem mondanàm hogy rànézésre beleszerettem.Inkàbb csak megfogott a stílusa és éreztem valami hasonlósàgot.
Aztàn pàr hónap múlva egy oskolai bulinkra ő is eljött.Mert néhàny ismerőse oda jàrt és elhívtàk.Hamar felismert,megtalàlt.Odajött hozzàm.Mondta hogy szokott làtni reggelente és kívàncsivà tettem.Így hàt megismerkedtünk és egy nagyon kedves baràtsàg alakult köztünk.Bàr részéről szerintem több volt.De sajnos ritkàn tudtunk talàlkozni,mert ő csak koleszos volt ebben a vàrosban.
Szóval nem kizàrt,hogy a fiu is kiszemelt magànak téged.Mosolyogj rà vagy köszönj neki ha legközelebb làtod.én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!