Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, megcsalt párja szétvagdosta Herczeg Zoltán ruháit?
Összes ruháit szétvágta, egzotikus bőrökből készített csizmáit neonzöld festékkel öntötte le. A milliós festményeit elégette.
Két IQ light konzumidióta csinálja a megrendezett show-t a többi IQ light embernek, akik erről fognak tanakodni. Hallottátok már azt a mondást hogy minden reklám ha rólad beszélnek?
Én eddig azt sem tudtam hogy létezik ez a pali meg a nője, mondjuk most sem tudom ki ez. Annyi bőven elég volt amennyit fotóról láttam.
Persze ti szerintetek jól tette a nő, mert megérdemelte. A megcsalás nem büntetendő de az, hogy több milliós kárt okozott a nő az is el van nézve. Kis ejnye bejnyével el van intézve. Pedig megilletné a nő a börtön büntetést és a fizetéséből (már ha van) vonják le évekig az okozott kárt. Amúgy pereskedni nincs értelme. Mert bizonyíték nincs rá ki tette és Zoltán nem fog évekig ezért bíróságra járni.
Mekkora egy számító qurva aki ezek után is a férfival van csak azért mert gazdag milliomos. Megvesz neki mindent és elviszi nyaralni drága helyekre.
Lennél te olyan iq light konzumidióta #11, a kisujja alatt a psizok többet ér, mint a komplett pereputtyod veled együtt...
Nem a gyk-n élnéd az életed szánalmas módon, talán beszivárogni valami a kis agyadba is.
Divattervező a pali, nem kispályás színészekkel dolgozott együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!