Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, megcsalt párja szétvagdosta Herczeg Zoltán ruháit?
Összes ruháit szétvágta, egzotikus bőrökből készített csizmáit neonzöld festékkel öntötte le. A milliós festményeit elégette.
Megérdemlik egymást. Én azt gondolom, a stílus maga az ember. Fájhat nagyon, csalódhatunk óriásit, mindenki jár így az életben, viszont azt mi magunk döntjük el, hogy ezekre hogyan reagálunk. Egészen biztos vagyok benne, hogy a nőnek is komoly pszichés problémái vannak. Arról nem beszélve, hogy miután az egész lakást szétverte, szétvágta, összefújta festékkel és nárcisztikus vadbarom szavakkal összefirkált mindent; kibékült a fickóval. Egy mentálisan egészséges ember ilyet nem tesz. És természetesen ezzel nem Herczeg hűtlenségét mentegetem, mert az is gusztustalan. Itt mindkét fél baromi beteg agyilag.
Ezen kívül azt gondolom, ha igazán szeretnék egymást, ez az egész nem is kerül napvilágra. De hogy még ezt is kitárják ország-világ elé, az már tényleg valami embertelen idiótaságra vall. A nő részéről azért, mert ezek szerint marhára nem szégyelli, amit csinált, a férfi részéről pedig azért, mert állítólag szereti a nőt, akit most ország-világ előtt lejárat azzal, hogy közszemlére teszi, mit csinált.
Magyarázhatjuk ezt azzal, hogy "megérdemelte" és hogy "magának csinálta", de ilyen viselkedésre akkor sincs mentség. És akkor még nem említettem, hogy pótolhatatlan festmények és tárgyak semmisültek meg. Ha azt nem is vette figyelembe a hölgyike, hogy ezzel a párjának milyen fájdalmakat fog okozni, legalább azokra az emberekre lett volna tekintettel, akik a saját festményüket, szobrukat adták ajándékba Herczegnek. Ezek mind olyan tárgyak, amiket már nem lehet pótolni, mert egyediek voltak. Gyakorlatilag lezúzta a párja egész múltját, aminek semmi köze nincs a hűtlenséghez.
Engem is megcsalt az exem, ráadásul mint utóbb kiderült, évekig csinálták azzal, aki a barátnőmnek hazudta magát, mégsem aljasodtam idáig. A közös fotóinkat összetéptem és részemről le volt tudva a kapcsolat.
#22 ha ez huszonéves akkor én meg egy elsőbálos szűzleány.
43N
#22 Ez a szabványra operált nő szép? A fotón alsó hangon minimum 45-nek néz ki, de megnéztem a profilját, ott természetesen szarrá van sminkelve, bár messziről ordít a plasztika a fejéről. Az ilyenekre szokta azt mondani a párom, mikor meglátja a tévében, hogy "Úristen, kapcsold el!"
Már ebből a rengeteg plasztikából látszik, hogy mentálisan gondok vannak nála.
23# "Akkor te elég pocsék helyeken nézelődsz"
A társkeresőkön én hájas, túlsúlyos kövér ronda nőket látok akik még az átlagos közepes szintet sem érik el. És azok akarnak velem randizni. Illetve csak az olyanokkal lehet randizni, mert a szépek szóba sem állnak.
13. :D Tudod én gyerekkorom óta tudom ki vagyok, hol a helyem a világban, mindenem meg van, sőt még több is mint kellene. A természettel, a világgal egyensúlyban. Attól függetlenül látom mi vesz körbe, véleményem van róla.
Pereputtya az általad követendő példának van. Van autóm, kettő. Vannak házaim, lakásaim. Képzeld, mégis 58nm2-en élek, vagy 100nm2-es családi házban. Sikeres vagyok, megvan a flow érzésem, akik körbevesznek szeretnek. Vannak céljaim, hosszú távon is.
Akkor most magyarázd már el, mire vagy kire kellene irigynek lennem?
A pénzre? A vagyonra? Az autókra? Ezt meghagyom neked, fussál ezek után! :)
Ja, igen, van családom, gyerekem. A bohóckodás ami a képernyőn megy, az meg lári-fári, pont jó neked. Mindenkinek olyan a példaképe, mint amilyen belül önmaga.
328
Mi van kérdező? Másik regről is írogatsz? :D
Mire vagy irigy? Hogy neked nincsenek fiatal nőid, sem pénzed, vagy nem tudom, de valami oka van, hogy ennyire triggerel ez a történet és ennyi gyűlölködést vált ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!