Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ő lesz az új "Nagy Ő". Ti ringbe szállnátok Jákob Zoltán kegyeiért?
Mint férfi tetszik nektek? Vagy inkább a vagyona szimpatikusabb?
Milyen tulajdonságok alapján dönthet a TV2, hogy ki legyen a Nagy Ő?
Fiatal? Minimum 50 éves lehet, de a kora sehol nincs leírva.
Bárkit választ az amúgy is csak üzleti ügy lesz, mint ahogy az összes többi NagyŐ is csak egy pár hétig maradt együtt a választottjával, amíg a szerződésük erre kötelezte őket...
"A magánélete azonban már nem ilyen sikeres. Többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek. Jákob egy ideje egyedül él, de vágyik egy gondoskodó társra, akit nemcsak a pénze érdekel."
Szerintem a külsejével nincs gond, a korához képest jól néz ki. Azt nem tudom, hogy mint férfi, mennyire lenne szimpatikus, főleg testközelből. Inkább azt tartom tiszteletre méltónak, hogy a semmiből mekkora céget épített fel, bár a termékeitől nem vagyok annyira lenyűgözve.
Az ilyen műsorokban szereplő emberekről viszont nincs nagy véleményem. Feltűnési viszketegségben szenvednek, celebek akarnak lenni, ami után baromi nehéz őket komolyan venni magánemberként. Annak ellenére, hogy a következő hónapokban egy vagyont akaszt le a bulvármédiákról, nem hinném, hogy üzleti megfontolásból vállalta. Egyszerűen csak azt akarja, hogy felismerjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!