Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ő lesz az új "Nagy Ő"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ő lesz az új "Nagy Ő". Ti ringbe szállnátok Jákob Zoltán kegyeiért?

Figyelt kérdés

Mint férfi tetszik nektek? Vagy inkább a vagyona szimpatikusabb?

[link]

Milyen tulajdonságok alapján dönthet a TV2, hogy ki legyen a Nagy Ő?

#Nagy Ő, TV2,
2023. jan. 29. 08:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Normális nő, nem megy el ilyen műslrba
2023. jan. 29. 08:44
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Férfi is indulhasson, micsoda diszkrimináció ez ?!?
2023. jan. 29. 09:00
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Vegre egy nagy őbe valo ferfi akinek legalabb penze is van. Az eddigiek mind csorok, oregek es rondak voltak.
2023. jan. 29. 09:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ő heteroszexuális így nincs helye ott a férfiaknak:)
2023. jan. 29. 09:07
 5/19 A kérdező kommentje:
3# Szerinted ő fiatal és jóképű?
2023. jan. 29. 09:09
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Szép dolog amit elért és sikeres lett üzletileg, de szerintem ilyen trash műsorokba nem megy el csak olyan akinek gond van a fejében.
2023. jan. 29. 09:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal? Minimum 50 éves lehet, de a kora sehol nincs leírva.

Bárkit választ az amúgy is csak üzleti ügy lesz, mint ahogy az összes többi NagyŐ is csak egy pár hétig maradt együtt a választottjával, amíg a szerződésük erre kötelezte őket...

"A magánélete azonban már nem ilyen sikeres. Többször volt házas, de mindegyik kapcsolatnak válás lett a vége. Egy fia született – aki jelenleg is a cégénél dolgozik –, valamint két lánya, 12 és 15 évesek, akiket a volt feleségével közösen nevelnek. Jákob egy ideje egyedül él, de vágyik egy gondoskodó társra, akit nemcsak a pénze érdekel."

[link]

2023. jan. 29. 09:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
En is olvastam a cikket. 4 ferrari..hat nem tudom.ezek kimondottan csajozos kocsik es goldiggerek felszedesere szolgal, o megis eztel maszkal. Olyan mintha kompenzalni akarna a penzevel. Valogatos, tehat a 30 ev alatti miss punci lehet befuto csak. Ez a pasi csoro, nagyon szegeny. Fejben meg mindig az a szefeny, karrierje elejen levo mukormos aki fenyuzesrol almodott es topmodellcsajokrol akik elerhetetlenek szamara. Neg most is itt tart lelkileg, csak mar megtudja valositsni, de megsem boldog tole. Ha az izlesen, gondolkodasan valtoztatna, akkor talan...ezek a munok olyanok mint a tengeresznek a szirenek. Csakis toluk all fel a farkuk, de hiaba kapja meg, nem lesz boldog. Az vhol mashol van.
2023. jan. 29. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a külsejével nincs gond, a korához képest jól néz ki. Azt nem tudom, hogy mint férfi, mennyire lenne szimpatikus, főleg testközelből. Inkább azt tartom tiszteletre méltónak, hogy a semmiből mekkora céget épített fel, bár a termékeitől nem vagyok annyira lenyűgözve.

Az ilyen műsorokban szereplő emberekről viszont nincs nagy véleményem. Feltűnési viszketegségben szenvednek, celebek akarnak lenni, ami után baromi nehéz őket komolyan venni magánemberként. Annak ellenére, hogy a következő hónapokban egy vagyont akaszt le a bulvármédiákról, nem hinném, hogy üzleti megfontolásból vállalta. Egyszerűen csak azt akarja, hogy felismerjék.

2023. jan. 29. 09:48
 10/19 anonim ***** válasza:
37%
Biztos hogy nem a nok miatt vallalta. Eleg lenne barmely neki tetszo csajra rairnia az instagramra es kuldeni egy kepet ahogy a ferrarijaban ul es eleg sok valaszt kapna. Luxusku.rvakra is van penze es mivel a kormos is egy noi szakma, rengeteg novel megimerkedhet szakmai alapon is. Kerdes mi a motivacio?
2023. jan. 29. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!