Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ő lesz az új "Nagy Ő"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ő lesz az új "Nagy Ő". Ti ringbe szállnátok Jákob Zoltán kegyeiért?

Figyelt kérdés

Mint férfi tetszik nektek? Vagy inkább a vagyona szimpatikusabb?

[link]

Milyen tulajdonságok alapján dönthet a TV2, hogy ki legyen a Nagy Ő?

#Nagy Ő, TV2,
2023. jan. 29. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mennék ilyen helyre égetni magam. Megrendezett, kínos műsorok ezek. Az illető sem vonzó, számomra kicsit meleg beütése is van.
2023. jan. 29. 10:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a videót, nagyon szép lakása van, látszik, hogy a pénz mellett ízlés is volt.

Viszont rettentő antipatikus, amiket mond, és az mégjobban, ahogy mondja.

2023. jan. 29. 10:11
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

Klasszikus:

"Példának ott van ez a nagyon ringyó Nagy Ő.

Akinek mindegy kivel kúrel, csak legyen elegendő,

Hírneve, hogy kedden ott legyenek a Blikkben.

És miközben szakítanak a kincsen, ami nincsen.

Nyugodtan osztozik az Orbán meg a Gyurcsány,

Abból még sem keveredik soha semmiféle botrány.

Mert a villa jelenti a Való Világot.

És én hányok, de látod, tenni többet nem tudok."

2023. jan. 29. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki olyan nők kellenek akik nyalis csicskák és korülotte ugrálnak neki meg semmit nem kell egy nőért tenni, hát szóval nekem nem kéne így, aki 2 szalmát nem tenne értem keresztbe. Meghagyom az ugribugri nőknek.
2023. jan. 29. 12:03
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez a műsor a magyar tv szégyene.Utálom azokat a műsorokat ahol a nők harcolnak egymással egy férfiért aki ráadásul még nem is helyes.Szánalmas az a férfi aki ebbe a műsorba elvállalja a Nagy Ő szerepét.Gusztustalan,hogy a 3. randin már smárol a csajjal és mindegyik csajjal is.A csajok meg egymás agyát húzzák és mindent megtesznek azért,hogy legalább 1 percet eltölthessenek életük szerelmével.Nem véletlen,hogy ebbe a műsorba csak kirakat bábu csajok jelentkeznek normális erkölcsű nő ide nem megy el.Zolit alapból nem tartom helyesnek,de nem is ronda.10es skálán olyan 6os.Szimpatikusnak az kivéve amikor mutogatja a vagyonát azt én nem tartom fontosnak.Gazdag és éppen ezért jelentkezik majd minden gold digger csaj.Ha választani kellene akkor inkább a pénze miatt lennék vele együtt mivel nagyon nem az esetem.
2023. jan. 29. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15.

Amikor Benkőért "versenyeztek" a nők az még rosszabb volt, mert végig arról szólt a műsor, hogy egy vén kéjenc hogyan "flörtöl", taperol vagy épp farkal meg pár idétlen csajt akik a hírnévre vágynak. Aztán kiválasztotta a legszolgalelkűbbet.

2023. jan. 29. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudja a fene, nem nézek tévét. De szerintem itt mindig van egy forgatókönyv, és mindenki szerepet játszik. Kell a dráma, a konfliktus, különben még kevesebb a néző.
2023. jan. 29. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Se érte, se a vagyonáért nem jelentkeznék. Nulla az a pasi, sőt dupla nulla.
2023. febr. 3. 21:38
 19/19 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mi alapján pont Ő, de, hogy még a budiból is ő tör fel, az már kicsit sok. Az egész ember egy kamúgép. Folyamatosan azt harsogja, hogy mennyit adakozik. Na jó, csürgat egy kicsit. Legutóbb éppen Fanni "néni"-t látogatta meg. Viszont szegény hírfogyasztó nem gondolt bele, hogy Fanni "néni" vállalkozását segítette ki, arról nem is beszélve, hogy aki megteheti, hogy magánba vigye gyerekjógára, mert neki csak ezt szabadna velük csinálni, na ők nem épp a legszegényebbek, már csak azért semm, mert egy egy 30-40 perc nála sok ezer forint. Én Zoltánunktól még nem láttam, hogy kamerák nélkül oda megy egy családhoz, és azt mondja, tessék ennyit tudok adni, hogy meggyógyuljon a gyereked. Az is igaz, hogy előtte azért megnézném, hogy mégis ki kér, és főleg, ha alapítvány, akkor az valóban a gyerekgyógykezelésére menjen, és ne a szülők által alapított alapítvány kuratoriumi tagjainak zsebébe. Mert kérdem én,Sebestyén Balázsék telibe verték a fac-ét, de vette valaki a fáradsgot, és megnézte az alapítványt, hogy abba mégis mi van beleírva. Ha valaki kiváncsi nézze meg, döbbenet, hogy miről szól valójában az az alapítvány amire most ezrek adakoztak. Nem kétlem, hogy beteg a gyermekük, de a gyógykezelésnek mi köze van a sport és szabadidős tevékenységhez, de van ott még cifrább is. Az is megérne egy misét!
2023. márc. 31. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!