Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnek tőlem a férfiak?
6 kérdéssel előtted van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
14 vagyok, kérted, hogy kicsit fejtsem ki.
Talán szigorú voltam, általánosító, amit írtam, viszont nagyjából igaz.
Ugyanis családalapítás céljára egyetlen férfi sem fog téged tekinteni az ideális jelöltnek, bár gondolom nem is akarsz új családot. Komoly kapcsolatra jó lehetsz egy nálad idősebb, vagy veled egykorú férfi számára, ha a lányod már nem veled él. Úgyszintén jó lehetsz komoly kapcsolatra egy olyan férfinak, aki szintén gyerekes és egyedülálló.
Ugyanakkor egy dolgot meg kell értened: igazán jó pasit ennyi idősen (40+) már soha nem fogsz találni, max. szexkapcsolatra. Arra viszont elvileg bármikor, hiszen sok férfi az idősebb, jól karbantartott nőket kívánatosnak tartja, mert "tapasztaltabbak" és legfőképpen odaadóak az ágyban (általában).
Ezzel viszont a kérdésedre nem adtam választ. Azt tudom, hogy komoly szándékkal miért nem közelednek, de hogy szexuális szándékkal sem, ezt én sem értem. Könnyen meglehet, hogy nem vagy olyan vonzó, mint amilyennek gondolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!