Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félnek tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már fiatal de a testem majdnem olyan mint a 20 éves lányomé, tudom nem ez a legfontosabb, de örülök ennek.és kerülnek a férfiak, nem mernek hozzám odajönni, beszélgetni. Sok ismerősöm van, es vannak akik tetszenek is. Adok egy kis jelet, de nem történik semmi sem. Komoly kapcsolatot keresnék, de néha már csak az is jó lenne ha valakivel együtt aludnék, átölelne stb.Mi lehet velem a probléma, esetlek kép alapján ha valaki véleményt mondana megköszönném.
2023. nov. 16. 15:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
2023. nov. 16. 22:47
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
Ha kezdeményezel, az is egy jel. (köszönés, beszélgetés, bármi)
2023. nov. 17. 01:46
 23/31 anonim ***** válasza:
Alkalmi szexet keresel? Itt vagyok rá én is.
2023. nov. 17. 05:54
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Nem láttam még olyan nőt, akitől félnék. :D Maximum olyat, aki unott fejjel néz rám, miközben ő azt gondolja, hogy de hát szórja a jeleket mint Juliska a morzsát... tudjuk mennyit talált meg Jancsi visszafelé belőle. :D
2023. nov. 17. 08:38
 25/31 A kérdező kommentje:
24. Hidd el nagyon nem az unott fejű nő vagyok! Az ellentétje!
2023. nov. 17. 08:48
 26/31 anonim ***** válasza:
55%
#25 Én ezt elhiszem. De te meg értsd meg, hogy a női jeleket, csak az a nő érti, aki küldi. Se a férfiak, se a többi nő nem... Szóval vagy kinyitod a szád és elmondod, hogy mit akarsz, vagy megvárod amíg valaki kezdeményez nálad úgy, hogy jó eséllyel foglaltnak gondol.
2023. nov. 17. 08:58
 27/31 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat mindenkinek! 🙂
2023. nov. 17. 09:35
 28/31 anonim ***** válasza:
71%
Tatabányán alszok veled szívesen.:D 34F.
2023. nov. 17. 12:51
 29/31 anonim ***** válasza:
55%
Ha gondolod nekem jöhet kép, bár én inkább a lányod korosztája vagyok, szóval lehet nem releváns a véleményem
2023. nov. 17. 14:00
 30/31 anonim ***** válasza:

14 vagyok, kérted, hogy kicsit fejtsem ki.

Talán szigorú voltam, általánosító, amit írtam, viszont nagyjából igaz.

Ugyanis családalapítás céljára egyetlen férfi sem fog téged tekinteni az ideális jelöltnek, bár gondolom nem is akarsz új családot. Komoly kapcsolatra jó lehetsz egy nálad idősebb, vagy veled egykorú férfi számára, ha a lányod már nem veled él. Úgyszintén jó lehetsz komoly kapcsolatra egy olyan férfinak, aki szintén gyerekes és egyedülálló.

Ugyanakkor egy dolgot meg kell értened: igazán jó pasit ennyi idősen (40+) már soha nem fogsz találni, max. szexkapcsolatra. Arra viszont elvileg bármikor, hiszen sok férfi az idősebb, jól karbantartott nőket kívánatosnak tartja, mert "tapasztaltabbak" és legfőképpen odaadóak az ágyban (általában).

Ezzel viszont a kérdésedre nem adtam választ. Azt tudom, hogy komoly szándékkal miért nem közelednek, de hogy szexuális szándékkal sem, ezt én sem értem. Könnyen meglehet, hogy nem vagy olyan vonzó, mint amilyennek gondolod magad.

2023. nov. 17. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!